Haticeyildiz hospitaliste siz
Dogumhanede eşler 🙄
Haticeyildiz girsin bence benım adam korktu girmedi ama bu sefer sokacagım 😂😍 doktor çağırdı eşimi gelmedi bu sefer kesin gelecek tabi ben Sezeryan 😂
tubaaygul medilife dag yolunda sizin gittiginiz meydana yakin dimi biliyorum orayi
Handeaslan616139 bakalim benim esim gelmek istiyo umarim doktor kabul eder ☺☺
Haticeyildiz özellerde genelde alıyorlar benım doktor çağırdı gelmedi 🙄 ama bu sefer zorla sokacagım 😂
Haticeyildiz evet inşallah sokarlar bakalım ısrar edicez benim eşimde çok girmek istiyo 🙂
Handeaslan616139 deki gelmezsen dogurmam 😂😂😂
Haticeyildiz aynen öyle diyecegım 😂
Arastirmalara gore bazi erkekler doguma girdiginde o ani gorunce uzaklasiyorlarmis eslerinden (ki cok sacma bence) bazi erkekler de bebeklerini dunyaya getirmek icin o kadar agri cekip fedakarlik ettigine gozleriyle sahit olup daha da baglaniyormus.ben de isterdim o an yanimda olsun ama kan tutuyor esimi biraz da gergindir kendisi beni agri cekerken gorup iyice gerilir kendimi birakp onu sakinlestirmek istemiyorum🤣🤣🤣o beklesin ben rahat rahat dogurayim😎😂😂
Haticeyildiz bende çok istiyorum hem destek olması için hem o anı birlikte yaşamak için
tubaaygul hangi doktor canım
Haticeyildiz ben de istiyorm ama krndisi istemiyor. Ben dayanamam diyor 😃
es ayni hastanede calsyorsa iceri alinirmi alinmazmi acaba🤥
Yaa su anda hastanedeyim sordum kabul etmiyolar 😔😔
Ben de istiyorum eşimin yanımda olmasını inşallah doğum yapacağım hastane de buna karşı değildir🙏🏻
Haticeyildiz devletmi
Haticeyildiz vala benim esimin elinde olsa beni dogurturucak 😄😄😄kimselere güvenmiyor 😅😅
Haticeyildiz benim eşimde 2 bebeğimde de girmişti. Bundada böyle olur inşallah 🙏🏻 Zaten yurt dışında olduğumuz için mecburi...
Haticeyildiz Ben eşimin ameliyathaneye kesinlikle girmesini istemem o anın videoya da çekilmesini istemiyorum ben güzel pijamalarımı giydikten sonra bebişiminde yıkanıp mis gibi olduktan sonra foto ve video çekilmesini istiyorum. Ama herkesini kararına da saygı duyarım