Haticeyildiz vala benim esimin elinde olsa beni dogurturucak 😄😄😄kimselere güvenmiyor 😅😅
Dogumhanede eşler 🙄
Haticeyildiz benim eşimde 2 bebeğimde de girmişti. Bundada böyle olur inşallah 🙏🏻 Zaten yurt dışında olduğumuz için mecburi...
Haticeyildiz Ben eşimin ameliyathaneye kesinlikle girmesini istemem o anın videoya da çekilmesini istemiyorum ben güzel pijamalarımı giydikten sonra bebişiminde yıkanıp mis gibi olduktan sonra foto ve video çekilmesini istiyorum. Ama herkesini kararına da saygı duyarım
Eslim1906 hayir ozel ama neden kabul etmiyolar bilmiyorum
hjertemami ne guzel ya burdada mecburi olsa keske
Bencede girmesi gerekiyo babaların baş ucunda durup elini tutsalar yeter o an o desteğe çok ihtiyacınız oluyo benim eşim ilk doğumumda girmişti başucumda bekledi sezeryan dı tabi ki benim ki ama ben yurt dışında yaşıyorum burda mecburi normal de olsa sezeryan da olsa baba doğuma girmek zorunda😉 ama çok heyecanlı oluyolar eşim benden önce ağlamya başlamıştı bebişimizi görünce😍
FadimeUysal iste istedigim sey bu ben ne yasiyosam onlari hissetsin gorsun beninle birlikte o anlari yasasin 😍😍
Haticeyildiz kesinlikle o anı görmeliki senin ne yaşadığını hissettiğini görmeliki daha çok kıymet bilsin😉çocuk istemesi değil onlarda koycak taşın altına elini onlarda yaşıycak o anı demi ya😁😁😁
Feridealbayrak derya öztürk