tubaaygul medilife dag yolunda sizin gittiginiz meydana yakin dimi biliyorum orayi
Dogumhanede eşler 🙄
Handeaslan616139 bakalim benim esim gelmek istiyo umarim doktor kabul eder ☺☺
Haticeyildiz özellerde genelde alıyorlar benım doktor çağırdı gelmedi 🙄 ama bu sefer zorla sokacagım 😂
Haticeyildiz evet inşallah sokarlar bakalım ısrar edicez benim eşimde çok girmek istiyo 🙂
Handeaslan616139 deki gelmezsen dogurmam 😂😂😂
Haticeyildiz aynen öyle diyecegım 😂
Arastirmalara gore bazi erkekler doguma girdiginde o ani gorunce uzaklasiyorlarmis eslerinden (ki cok sacma bence) bazi erkekler de bebeklerini dunyaya getirmek icin o kadar agri cekip fedakarlik ettigine gozleriyle sahit olup daha da baglaniyormus.ben de isterdim o an yanimda olsun ama kan tutuyor esimi biraz da gergindir kendisi beni agri cekerken gorup iyice gerilir kendimi birakp onu sakinlestirmek istemiyorum🤣🤣🤣o beklesin ben rahat rahat dogurayim😎😂😂
Haticeyildiz bende çok istiyorum hem destek olması için hem o anı birlikte yaşamak için
tubaaygul hangi doktor canım
Haticeyildiz ben de istiyorm ama krndisi istemiyor. Ben dayanamam diyor 😃
es ayni hastanede calsyorsa iceri alinirmi alinmazmi acaba🤥
Yaa su anda hastanedeyim sordum kabul etmiyolar 😔😔
Ben de istiyorum eşimin yanımda olmasını inşallah doğum yapacağım hastane de buna karşı değildir🙏🏻
Haticeyildiz devletmi
Haticeyildiz vala benim esimin elinde olsa beni dogurturucak 😄😄😄kimselere güvenmiyor 😅😅
Haticeyildiz benim eşimde 2 bebeğimde de girmişti. Bundada böyle olur inşallah 🙏🏻 Zaten yurt dışında olduğumuz için mecburi...
Haticeyildiz Ben eşimin ameliyathaneye kesinlikle girmesini istemem o anın videoya da çekilmesini istemiyorum ben güzel pijamalarımı giydikten sonra bebişiminde yıkanıp mis gibi olduktan sonra foto ve video çekilmesini istiyorum. Ama herkesini kararına da saygı duyarım
Eslim1906 hayir ozel ama neden kabul etmiyolar bilmiyorum
hjertemami ne guzel ya burdada mecburi olsa keske