merveakbaba92 aslinda tam aksi sezaryende kabul etmeleri lazim insallah benim gittigim hastane kabul eder 🤔

Haticeyildiz özel hastanede eşlerin olmasında sıkıntı yok diye biliyorum. Devlet ve üni hastaneleri kabul etmiyormuş. Ekstra bir fiyat yok diye biliyorum canım. Hastaneye bir sormak gerek işallah eşiniz yanınızda olur. Sonuçta o anı paylaşmak çok güzel😊

Ne çok isterdim ama eşim kesin bayılır o yüzden istemiyor hem kan tutuyor hemde tansiyonu var rezil oluruz diye vazgeçtik 😢

Bende istiyorum ama benimki de pek yanaşmıyor bakalım hastaneyle konuşayım ona göre ikna çabasına girerim boşa kendimi sitrese sokmayayım😂

Ben özel hastaneye gidiyorum bağcılar da kontrole orda dogum yapcam inşallah doktorumla konustum eşim girebilirmi dogum anında diye o Acıbadem gibi hastanelerde oluyo genellikle çogu hastanede yok falan dedi ısrar ettik ama yasakmış neden anlamış değilim

TubaKorkmaz hahaha 😂 o konularda çok dayanıksızdır. Düşün Bi grip oluyor zannedersin ameliyat feln geçirmiş .😂hassas baya

Yurt dışnda baba hem doğuma giriyo hemde göbeği kestiriyoLar da benmki ben korkarm diye tutturdu 😂