Fatmaaldmr masallah darisi basima haftalari sayar oldum :) nasilgecti bu zamana kadar dikislerle haftalar 😌

Misafir1111 valla bana da doktorum sürekli yat falan demedi sadece yavaş hareket et işte eğilme Bi şeylere uzanma çok yorulma dedi bunlara dikkat ettim ama evimin işini de yaptım yani yemek bulaşık VS öyle yorucu şeyler değil ki yorulunca dinlendim o kadar Bi de 3 yaşında oğlum var zaten sürekli yatamazdım

elmdmr uzunluğu kaçtı acaba biliyor musunuz benimde ilk gebeliğim erken doğumdu suan 16 haftalığım ama progestan kullanıyorum sadece dikiş atılmadı

Egeymen benim ilk doğumum 27 haftalık erken Doğum oldu şimdi 16 haftalık hamileyim dikiş falan atılmadı 2,9 dedi uzunluğa sizce normal mi tecrübeliyseniz 🙏🏻

elmdmr benim ilki 27 haftalikken Doğum oldu şimdi 2,9 dedi uzunluğa sizce normal mi

Beybitooo benim ilki 20 haftalıktı canım bana göre çok kısa değil progestan falan kullanıyomusun bide niye dikiş atılmadı sana

elmdmr kullanıyorum günde 2 tane ilkinin neden erken Doğum olduğu belli değil yani tam kesin bi tanı konulamadı çünkü kanamayla su gelmesiyle falan gitmedim aşırı sancıyla gittim suan da kısalığı normal görüyorlar galiba

Beybitooo anladım canım benim kanamam olmuştu sonrada suyum gelmişti 25mm sınır oluyo senin haftana göre iyi bence bebek büyükçe kısalmaması önemli

elmdmr insallah ya çok korkuyorum çünkü 22 27 büyük haftalar hissedip kaybedince insanin çok zoruna gidiyor aynisini yasamaktan korkuyor gerçekten yaşamayan anlayamaz

genc-anne benimde 2 erken dogum 1 tane dusugum var. 20.haftamda serklaj atildi.26.haftadayim.cok sukur bu sefer olacak insallah diyorum.ogretmenim heyet raporluyum.is yapmiyorum.wc banyo yemek disinda cok fazla ayaga kalkmamaya calisyorum.riske atmak istemiyorum artik.

Minikkalp4167 biz öğretmenlerin ortak sıkıntısı mı oldu acaba 🙁 benim de 23. Haftamda serklaj yapıldı 1cm açılmayla acilen, 26.haftamız bitmek üzere. Benim de heyet raporum var sizin gibi sadece wc duş ve yemek için kalkıyorum umarım riskli haftaları atlatıp evlatlarımıza sağ salim kavuşuruz❤️

Kbrbydk canım ben de 22. Haftamdayım doktora her gittiğinde ölçüyor mu Rahim ağzı açıklığını ultrasondan görüyor mu yoksa vajinadan mı bakıyor bana hiç bir ölçüm gibi bir şey yapılmadı şu ana kadar

gmz27 doktora her gittiğiniz de vajinadan mı ölçüyor ultrasondan mı bakıp anlıyor 22. Haftamdayım hiç vajinada bir sıkıntı var mı yol mineiyle bakmadı bana karnımda hafif hafif ara ara ağrılar oluyor batmalar oluyor acaba bir sıkıntım mı var diye düşünüyorum

Feriha benim ultrasondan ölçüyor canım, sadece ultrasonda açıklık görünce 1 cm o zaman alttan muayene etmişti

Feriha hiç idrar tahlili verdin mi? Belki enfeksiyondan olabilir