Feriha hiç idrar tahlili verdin mi? Belki enfeksiyondan olabilir

genc-anne 12. Haftada atıldı bana da. Suan 14+3 üm. İlk bir hafta ful yattım tuvalet harici hiç kalkmadım. Doktor kontrolüne gittiğimde kendini çok yormıcak şekilde günlük hayatına geri dönebilirsin dedi. Zaten bu haftalar çok riskli olmuyormuş. Dr bizim için önemli olan 18. Haftadan sonra dedi. Çünkü rahim kısalığı o zaman başlıyormuş inşallah karşılaşmayız öyle bir durumla.. Sağ salim kucagımıza alırız inş bebeklerimizi

Feriha ultrasondan görebiliyor sadece görebilmesi adına sıkışık gitmen lazım. Bende alttan muane olmuyorum.

gmz27 o zaman sanırım ben de ultrasonda bir şey görmedi yoksa yaptırdırdı heralde bilemedim şuan

gmz27 hayır vermedim bunun için doktorum da yönlendirme yapmak bana ama ağrımın olduğunu söylersem idrar tahlili ister mi acaba

Gzdnz bir daha ki kontrolüm bu Cuma günü o zaman sıkışık gideyim belki varsa görür çünkü ağrım oluyor gece uyurken pozisyon değiştiremiyorum bazen ağrıyacak diye

Feriha akıntın felan oluyorsa söyleyebilirsin belki bir idrar tahlili yapmak ister, benim karnım ağrıdığı zaman enfeksiyondan şüphelenmişti birazcık çıkmıştı

gmz27 gec serklaj olmussun kuzum daha erken olsaydin belki devam edebilrdin okulada ama sagliklii ol da onemli degil gerisi

gmz27 aminnn insallah.hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etsin Allahim...

Mrb kızlar. Bende 23.haftada 3.7 rahim uzunluğum olduğu halde serklaj yapıldı. Çünkü ilk doğum 31. Haftada olmuştu.tedbir amaçlı bu yola başvurduk.şuan 30+4 olduk. İnşallah 38 leri görebilirim.

Feriha Benim her iki haftada bir ölçülüyor en başından beri canım ama ben riskliyim ve kaybim var bu yüzden. Karından ultrasonla açıklık varsa gorunur ama en kesin sonuç için vajinal ultrason yapılmalı. Detaylıya girmediysen henüz bakıyorlar orda. Sende mutlaka arada bir ölçtür. En azından için rahat eder.

Feriha Kısalma varsa kasıklarda aşağı doğru cekiliyormus gibi bir ağrı oluyor.Yururken filan ağrı engel oluyor. Benim dikisim var ona rağmen çok kisaldiginda böyle ağrı hissetmiştim. Ölçüm yapıldı 13mm çıkmıştı yatış yapılmıştı. Sen mutlaka baktir rahim ağzı uzunluğuna

Melisbol canım benim 20.haftamda kontrolüm vardı hiç bir sıkıntı yoktu, ama 23. Haftada acil alındım, açılma gerçekleşmişti.

gmz27 ya dimi zaten birden sessz sedasiz ortaya cikiyor bu illet sey :(

Melisbol aynen öyle canım ama inşallah bundan sonrasında bir problem olmaz, ben de biraz enfeksiyon vardı lökosit 10-12 çıkmıştı doktor idrar kültürü istedi dün verdim bakalım bekliyoruz

elmdmr bende 19.haftada kaybettim 😔 o yüzden şimdiki gebeliğimde dikiş atılacak

gmz27 hayirli sonuclar olsun insallah canm 🙏🏼 Bende her doktor kontrlume insallah bisey yoktur hersey yolundadir diye diye gidiyorum