Beybitooo benim ilki 20 haftalıktı canım bana göre çok kısa değil progestan falan kullanıyomusun bide niye dikiş atılmadı sana

elmdmr kullanıyorum günde 2 tane ilkinin neden erken Doğum olduğu belli değil yani tam kesin bi tanı konulamadı çünkü kanamayla su gelmesiyle falan gitmedim aşırı sancıyla gittim suan da kısalığı normal görüyorlar galiba

Beybitooo anladım canım benim kanamam olmuştu sonrada suyum gelmişti 25mm sınır oluyo senin haftana göre iyi bence bebek büyükçe kısalmaması önemli

elmdmr insallah ya çok korkuyorum çünkü 22 27 büyük haftalar hissedip kaybedince insanin çok zoruna gidiyor aynisini yasamaktan korkuyor gerçekten yaşamayan anlayamaz

genc-anne benimde 2 erken dogum 1 tane dusugum var. 20.haftamda serklaj atildi.26.haftadayim.cok sukur bu sefer olacak insallah diyorum.ogretmenim heyet raporluyum.is yapmiyorum.wc banyo yemek disinda cok fazla ayaga kalkmamaya calisyorum.riske atmak istemiyorum artik.

Minikkalp4167 biz öğretmenlerin ortak sıkıntısı mı oldu acaba 🙁 benim de 23. Haftamda serklaj yapıldı 1cm açılmayla acilen, 26.haftamız bitmek üzere. Benim de heyet raporum var sizin gibi sadece wc duş ve yemek için kalkıyorum umarım riskli haftaları atlatıp evlatlarımıza sağ salim kavuşuruz❤️

Kbrbydk canım ben de 22. Haftamdayım doktora her gittiğinde ölçüyor mu Rahim ağzı açıklığını ultrasondan görüyor mu yoksa vajinadan mı bakıyor bana hiç bir ölçüm gibi bir şey yapılmadı şu ana kadar

gmz27 doktora her gittiğiniz de vajinadan mı ölçüyor ultrasondan mı bakıp anlıyor 22. Haftamdayım hiç vajinada bir sıkıntı var mı yol mineiyle bakmadı bana karnımda hafif hafif ara ara ağrılar oluyor batmalar oluyor acaba bir sıkıntım mı var diye düşünüyorum

Feriha benim ultrasondan ölçüyor canım, sadece ultrasonda açıklık görünce 1 cm o zaman alttan muayene etmişti

Feriha hiç idrar tahlili verdin mi? Belki enfeksiyondan olabilir

genc-anne 12. Haftada atıldı bana da. Suan 14+3 üm. İlk bir hafta ful yattım tuvalet harici hiç kalkmadım. Doktor kontrolüne gittiğimde kendini çok yormıcak şekilde günlük hayatına geri dönebilirsin dedi. Zaten bu haftalar çok riskli olmuyormuş. Dr bizim için önemli olan 18. Haftadan sonra dedi. Çünkü rahim kısalığı o zaman başlıyormuş inşallah karşılaşmayız öyle bir durumla.. Sağ salim kucagımıza alırız inş bebeklerimizi

Feriha ultrasondan görebiliyor sadece görebilmesi adına sıkışık gitmen lazım. Bende alttan muane olmuyorum.

gmz27 o zaman sanırım ben de ultrasonda bir şey görmedi yoksa yaptırdırdı heralde bilemedim şuan

gmz27 hayır vermedim bunun için doktorum da yönlendirme yapmak bana ama ağrımın olduğunu söylersem idrar tahlili ister mi acaba

Gzdnz bir daha ki kontrolüm bu Cuma günü o zaman sıkışık gideyim belki varsa görür çünkü ağrım oluyor gece uyurken pozisyon değiştiremiyorum bazen ağrıyacak diye

Feriha akıntın felan oluyorsa söyleyebilirsin belki bir idrar tahlili yapmak ister, benim karnım ağrıdığı zaman enfeksiyondan şüphelenmişti birazcık çıkmıştı

gmz27 gec serklaj olmussun kuzum daha erken olsaydin belki devam edebilrdin okulada ama sagliklii ol da onemli degil gerisi