14.haftamda pernatolog tarafından serklaj yapıldı doktorum Prof.cok güveniyorum su an 19.haftamızdayız önümüzde cok önemli 8 hafta var cok korkuyorum ufacık agrım olduğunda acaba mı diyorum

Mmucizem ben serklajli değilim ama bende de kısalık var yatıyorum sürekli inan bende kasıkta en ufak bi batma da binbir şey geçiyor kafamdan

Hayalim_ Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağimiza alalim. Kacinci haftadasin?

Oley 21deym ilk hedef 28i bitirmek öyle öyle kendimi sartlandiriyorum😊

Hayalim_ az önce agrım oldu ağlamaya başladım aklımdaki binlerce düşünce bebeğim aklıma geliyor dua etmekten baska çarem yok prematüre doğsa bile kabul yeter ki 28.haftaya kadar dayansın kuZum

Mmucizem kıyamam ya bende aynen öyleyim canım ama inan stres yaptıkça daha kötü oluyoruz o kadar güzel örnekler var ki olup atlatan bence birbirimize moral verip bu süreci Hep birlikte güzelce atlatalm. 💖😊

Mmucizem canım bende senın gibidi. 13. Haftamda serklaj oldum . en ufak bırseyde aglıyrm . 28 olsa razıyım diyordum coook sukur allhıma 28+5 e geldm smdıde allahm ne olur 2 hfta daha diyrm aglama ıns sabırla geccek bu gunlermz

Basaaak inşallah canım Ağustos’tan bu yana bebeğim için evde yatıyorum sadece wc ve banyo için kalkıyorum

Hayalim_ bende serklajlı annelerden olacam 7 haftamdayım 12 yada 13 te atılacak bir yanım mutlu ama bir yanımda hep endişeli acaba nolacak bida kaybedersem evladımı napacam diye diye yiyip bitiriyorum kafamın içini resmen 🤦‍♀️

genc-anne 12+0 da önlem amaçlı serklaj yapıldı. Daha önce 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim çünkü. Şimdi 25. Haftamdayım şükür 🤲🏼 Darısı 28 Lere 32 lere 38 lere sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲🏼 İlk hafta yattım sonda kendimi zorlamadan normal yaşantıma devam ettim

genc-anne 16. Haftamda onemlem amacli atildi acilmam yoktu 😊 ameliyat gununden beri cok sukur iyiym kontrollerdede hersey yolunda sukur 🙏🏼 20. Haftama girdim. Ogretmenim 1 aylik raporum vardi yarin kontrollu bir sekilde okula devm etmeye basliyorm mutluyummm☺️☺️ Siz nasilsinz

Biz de 27.haftamıza girdik. Serklajlıyım. Ben de ilk iki kaybımı 21. Ve 18. Haftalarda yaşadım. O yüzden hep o haftalarda çok gerildim. Şimdilerde de hep ALLAHIM biraz daha bir hafta daha diye dua etmekle geçiyor günler. Ama bir şekilde geçiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eylesin. Veren de O, alan da O. Şimdi bizlere sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı Nasib eylesin inşallah

Mrvgk aaa oylemii :) devam ediyormusunz okula ☺️ Ben cok ozledim 1 aydir evdeym :( yarin basliyorum insallah🙏🏼😊😊

Melisbol serklajdan iki hafta sonra başlamıştım ama 2 gün gidiyorum ben sağolsun idare anlayışlı davrandı bana ☺️ Size de kolay gelir geçer inş 🤲🏼

Mrvgk cok sevindimmm😊😊 cok sukur benmde nobetlerim falan silindi, cikis saatlerim bosaltildi idare yonunden bende sansliyim🙏🏼😊 dersleride oturarak anlatrsam diorum evde nekdr ayaktaysam ordada okdr olurum diye dusundum bakalm😊

Aysii kuzum Allahım hicbirimize bu acıyı yasatmasın inşallah sağ salim alırız hepimiz kucağımiza💖 moralimizi yüksek tutmamız lazm 🙏🏻

Egeymen benim de 24. haftamda serklaj yapıldı. Bu sürekli yatma olayına çok takılıyorum. Doktorum çalışmama izin vermedi o yüzden heyet raporu aldım ama evin içinde ufak tefek bir şeyler yaparken ya da koltukta otururken bile suçlu hissetmeye başladım. Herkes sürekli yatıyorum, sadece tuvalet için kalkıyorum yazıyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba