elmdmr uzunluğu kaçtı acaba biliyor musunuz benimde ilk gebeliğim erken doğumdu suan 16 haftalığım ama progestan kullanıyorum sadece dikiş atılmadı
Serklajlı Annelerrr ❤️
Egeymen benim ilk doğumum 27 haftalık erken Doğum oldu şimdi 16 haftalık hamileyim dikiş falan atılmadı 2,9 dedi uzunluğa sizce normal mi tecrübeliyseniz 🙏🏻
elmdmr kac haftalıktı peki
elmdmr benim ilki 27 haftalikken Doğum oldu şimdi 2,9 dedi uzunluğa sizce normal mi
elmdmr kullanıyorum günde 2 tane ilkinin neden erken Doğum olduğu belli değil yani tam kesin bi tanı konulamadı çünkü kanamayla su gelmesiyle falan gitmedim aşırı sancıyla gittim suan da kısalığı normal görüyorlar galiba
elmdmr insallah ya çok korkuyorum çünkü 22 27 büyük haftalar hissedip kaybedince insanin çok zoruna gidiyor aynisini yasamaktan korkuyor gerçekten yaşamayan anlayamaz
genc-anne benimde 2 erken dogum 1 tane dusugum var. 20.haftamda serklaj atildi.26.haftadayim.cok sukur bu sefer olacak insallah diyorum.ogretmenim heyet raporluyum.is yapmiyorum.wc banyo yemek disinda cok fazla ayaga kalkmamaya calisyorum.riske atmak istemiyorum artik.
Melisbol amin canım günlerin nasıl geçtiğini bir ben bir allah biliyo 😁
Minikkalp4167 biz öğretmenlerin ortak sıkıntısı mı oldu acaba 🙁 benim de 23. Haftamda serklaj yapıldı 1cm açılmayla acilen, 26.haftamız bitmek üzere. Benim de heyet raporum var sizin gibi sadece wc duş ve yemek için kalkıyorum umarım riskli haftaları atlatıp evlatlarımıza sağ salim kavuşuruz❤️
genc-anne 12. Haftada atıldı bana da. Suan 14+3 üm. İlk bir hafta ful yattım tuvalet harici hiç kalkmadım. Doktor kontrolüne gittiğimde kendini çok yormıcak şekilde günlük hayatına geri dönebilirsin dedi. Zaten bu haftalar çok riskli olmuyormuş. Dr bizim için önemli olan 18. Haftadan sonra dedi. Çünkü rahim kısalığı o zaman başlıyormuş inşallah karşılaşmayız öyle bir durumla.. Sağ salim kucagımıza alırız inş bebeklerimizi