Kızlar hayırlı akşamlar saçma geliyor kulağa ama yüzük testi yapıp bebeğinin cinsiyeti doğru çıkan oldumu benim bu cuma tam 15 haftalık oluyorum cinsiyet için gidicem inşallah ta kızımda yapmıştım doğru çıkmıştı ikincisi erkek çıktı da sizce 😂😂😂
Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂
Yüzük testi nedir ben ilk defa duyuyorum 🙄
Hatice_aselmina benim yüzük testinde Çin takvimi Rus takvimi herşeyde erkek çıkıyodu hatta yüzük testini kızı olacak olan kuzenimde yaptık onda kız(yani doğru)
bende erkek çıkıyodu ama kızım olacak 17+3teyim canım
Hatice_aselmina benmde doğru
çıktı ama bilmem tesadüfmü😀
Hatice_aselmina ben de hem takvimler hem de yüzük doğru çıktı oğlum oluyor benim de ☺️
Hatice_aselmina benim de yüzük testinte tuz testinde çin takviminde hep erkek çıktı şuan 20+3 deyiz kızçem gelicek Allah'ın izniyle 🙏🥰
Hatice_aselmina nasıl oluyor anlatırmısınız biZde denıyelım bakalım☺️
Hatice_aselmina nasıl yapılıyor ben de yapmak ıstıyorum kızlar
Ecrinbzkrt aynn anlatsınlar da bızde bılelım ben merak ettım bıle
Ben herkese yapar tuttururdum kesin kendimde tutmayacak dedim ve tutmadi 😅
Oğlumda tutmuştu bakalım bunda tam öğrenemedik daha 😂Doktor kız demişti halam yüzük yaptı erkek dedi hepte kız bekleme boşa erkek senin ki dedi sonunda erkek çıkmıştı oğlumda kavga yapmıştım doktordan iyi mi bilecek ne saçma diye😂😂😂 tesadüf müdür bilemem ama annem yengem halalarım hepsinde denemiştim inanmayıp sırayla tüm gebelikleri çıkmıştı🤷♀️
Brgl_18 anlatırmısınız nasıl yapılıyor denıyelım bizde☺️
Hatice_aselmina benim dogru cikti. Kucukken babannem hamile kadinlara yapardi. Ben de 7-8. Haftalarda yaptim. Yaniltmadi.
Ecrinbzkrt alyansınızı bir ipin ucuna bağlıyorsunuz. Sol elinizin üzerine (kaldır indir 1) bu şekilde yaşınız kadar sayıyorsunuz. Yüzük ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız😁 cinsiyeti belli olanlar yapsa bakalım tutacak mı 😁😂
Hatice_aselmina bnmde dgru ckti
Brgl_18 tesekkur ederım sımdı denıyeyım 2hafta sonra cınsıyet belli olur inş☺️
Brgl_18 denedım ilerı gerı oldu ve cevremdekı herkeZde erkek olcak dıyıp durıyodu valla tutarsa çok sasırırım😁😁
Hatice_aselmina bende kız cıktı ama oğlum olacak. Çin takvimi daha dogru. 2 oğlumda da tuttu.
-
Suleymankezban canım ipin ucuna alyansini bağlıyorsun uzaaniyorsun karnının usstuundde Tut ipi daire cizsesee kız ileri geri giderse erkek
Cansuu54 benim de Çin takviminde kız çıktı ama alyans erkek çıktı ha ha 😂bakalım aaaalynas testi kızımda doğru çıkmıştı cuma öğrecez doğrumu değil mi