• Gebelik
  • Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂

Ben herkese yapar tuttururdum kesin kendimde tutmayacak dedim ve tutmadi 😅

Oğlumda tutmuştu bakalım bunda tam öğrenemedik daha 😂Doktor kız demişti halam yüzük yaptı erkek dedi hepte kız bekleme boşa erkek senin ki dedi sonunda erkek çıkmıştı oğlumda kavga yapmıştım doktordan iyi mi bilecek ne saçma diye😂😂😂 tesadüf müdür bilemem ama annem yengem halalarım hepsinde denemiştim inanmayıp sırayla tüm gebelikleri çıkmıştı🤷‍♀️

Ecrinbzkrt alyansınızı bir ipin ucuna bağlıyorsunuz. Sol elinizin üzerine (kaldır indir 1) bu şekilde yaşınız kadar sayıyorsunuz. Yüzük ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız😁 cinsiyeti belli olanlar yapsa bakalım tutacak mı 😁😂

Brgl_18 tesekkur ederım sımdı denıyeyım 2hafta sonra cınsıyet belli olur inş☺️

Hatice_aselmina benımde cin ve rus rakvımı kız gosterıyo bu erkek gösterdi 10 haftalıgım daha cnm 12.haftada öle böle bı tahmınde bulunuyormus doktorlar bakalım hangısı dogru cıkıck😁☺️

Ecrinbzkrt inşallah🙏En kısa zamanda öğrenirsin canım😍 öyle iki hafta deyip moral bozmak istemiyorum ama ben 24. Haftadayım tam öğrenemedim daha 😂😂Sanırım birazcık şans😂😂