Cansuu54 ben çıkıntı da gördüm elimde kanıtlarım var ama sonrakilerde çıkıntı yoktu kaybolmuş haklısınız ne çıkacağı belli değil 😅
Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂
Görümcem evlenmeden önce yapmıştı bana ilk çocuğuma kız demişti geçen hafta kız olduğunu öğrendik 😇
Sweetblonde88 yüzük testinde erkek internette cin takviminde tam yaşımı yazdım kız cıktı.. yasina 1 2 eklemem gerek demek yani buyukmu yazmaliyim?
Hayraz İnternete Çin takvimi nasıl bakılır diye yazın direkt takvime bakmayacaksınız her yılın bir geçişi var miladi takvime göre ona göre yaşınıza 1 yada 2 eklemek gerekiyor. Yada otomatik hesaplayıcılarla yapın kafanız karıştıysa. Buraya kopyalamaya çalıştım basaramadım.
Hatice_aselmina bende yaptım kız çıktı gerçektende kızım olucak 😄
Sweetblonde88 nasıl yapicam ki
Dilaemrh aynen bende anneme yaptım bizde iki erkek ve ben varım doğru çıkıyor üçten sonra dönmüyor bidaha çocuğu yok 😂😂😂 hayret verici
Hatice_aselmina inanılmaz ama bir de defalarca yapsan da aynı sonuç çıkıyor🤭 ben şok
Bilgeninannesi ilk çocuğumuz bizim için cinsiyet hiç farketmiyor tabi ki ama alıştık kızım diye sevmeye 😀 3 gün sonra kontrolde bir değişiklik duyar mıyım bilemem😄 keşke biri bize o var olan pipinin nasıl yok olduğunu yada olmayanın nasıl var olduğunu ikna edici bir dille anlatsa 😂
Gulcinkaya tuz testi nedir
Bende tutmadı malesef kız çıkıyordu oğlum olacak Çin takvimini yapmak istedim yapamadım😄
Kızlar bnm ilk bebeğim değil 3. Diğer çocuklarda çıkıyo 2 kızdan sonra erkek çıktı şimdiki hayırlısı Allah’ın dediği olur ama bakalım çıkacakmı 😂😂
Hatice_aselmina Benim doğru çıktı :)
Hatice_aselmina ben de yüzük testi Çin takvimi Rus takvimi Japon takvimi hepsinde erkek çıkıyodu,doğruymuş hayırlısıyla oğluşumuzu bekliyoz🙏🤗
Momdilay bende de yüzük testi Çin takvmi vs hep erkek çıkıyor baaklaim cuma günü ogrencem hemen buraya yazicam 😂
Hatice_aselmina Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah🙏
Bana uymadı canım erkek çıkmıştı kızmıs