• Gebelik
  • Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂

Cansuu54 ben çıkıntı da gördüm elimde kanıtlarım var ama sonrakilerde çıkıntı yoktu kaybolmuş haklısınız ne çıkacağı belli değil 😅

Görümcem evlenmeden önce yapmıştı bana ilk çocuğuma kız demişti geçen hafta kız olduğunu öğrendik 😇

Sweetblonde88 yüzük testinde erkek internette cin takviminde tam yaşımı yazdım kız cıktı.. yasina 1 2 eklemem gerek demek yani buyukmu yazmaliyim?

Hayraz İnternete Çin takvimi nasıl bakılır diye yazın direkt takvime bakmayacaksınız her yılın bir geçişi var miladi takvime göre ona göre yaşınıza 1 yada 2 eklemek gerekiyor. Yada otomatik hesaplayıcılarla yapın kafanız karıştıysa. Buraya kopyalamaya çalıştım basaramadım.

Dilaemrh aynen bende anneme yaptım bizde iki erkek ve ben varım doğru çıkıyor üçten sonra dönmüyor bidaha çocuğu yok 😂😂😂 hayret verici

Hatice_aselmina inanılmaz ama bir de defalarca yapsan da aynı sonuç çıkıyor🤭 ben şok

Bilgeninannesi ilk çocuğumuz bizim için cinsiyet hiç farketmiyor tabi ki ama alıştık kızım diye sevmeye 😀 3 gün sonra kontrolde bir değişiklik duyar mıyım bilemem😄 keşke biri bize o var olan pipinin nasıl yok olduğunu yada olmayanın nasıl var olduğunu ikna edici bir dille anlatsa 😂

Cansuu54 benim de aynı şekilde her yaptığım test erkek çıktı ama kızım olacak 😂🤷‍♀️

Bende tutmadı malesef kız çıkıyordu oğlum olacak Çin takvimini yapmak istedim yapamadım😄

Kızlar bnm ilk bebeğim değil 3. Diğer çocuklarda çıkıyo 2 kızdan sonra erkek çıktı şimdiki hayırlısı Allah’ın dediği olur ama bakalım çıkacakmı 😂😂

Bana uymadı canım erkek çıkmıştı kızmıs