Hatice_aselmina ben inanmayarak yaptım ama doğru çıktı bence tesadüf diye düşünüyorum ama
Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂
Hatice_aselmina benimde doğru cıkmıştı 😂
SuleDoruk işte eğlence için güzel inanmamak lazım😂
Sweetblonde88 yüzük 3 defa yaptım 3 de erkek cıktı cin takvimi nasıl yapiliyor
Hayraz internette otomatik hesaplayıcılar var ordan bakın. Takvim gibi olan çizelgede kendi yaşınıza 1 yada 2 eklemeniz gerekiyor şaşırmayın. O zaman farklı cıkar
Hatice_aselmina bende 10 haftalikken yüzük testi yaptım kiz çıktı😊 12. Haftadan beridir kiz dedi doktor. 24. Haftadayiz haftaya kontrolümüz var hala kızdır insaAllahh ❤🙏🏻
Bende yarın yaptırim 😂😂
Çin takviminde de yüzük testinde de erkek çıktı her ne kadR inanmasamda annelik iç güdüsü merak edip bakmıştım ve erkek çıktı 30 haftalığız hala erkeğiz 😂
Kayraruzgar bana yapılan herşey de kız çıktı. Ve kız hayali ile yanıp tutuşuyordum. Sonuç erkek 😂😂 9,5 yaşında bir oğluşum var. Şimdi ikinci geliyor. Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏
Hatice_aselmina benim tutmadı yüzük testi 🤣
Cansuu54 emin olmayın bence çünkü kız diyolar sonra erkek doğuyor 🙊😄
Bu sene ne senesi 🙄 erkek diolar
Yenianne65 haberin olmadan biri kafana tuz atıyor sonra burnunu kasirsan erkek. Ağzını ovalar isen kız oluyormuş göçmen bı ablam yaptı bana benim haberim yoktu sonra kafana tuz attım kızlarla böyle böyle yaptık diyince haberim oldu.
Gulcinkaya alla halla değişikmiş
Yenianne65 tuz ile cinsiyet öğrenme yaz canım çıkıyor bende bilmiyordum yapılınca öğrendim 🥰
Hatice_aselmina iki oğlum bir kızım olacakmış yüzük testine göre🤭 ilk gebeliğim erkek bekliyorum😍 anneme de yapıyoruz yüzük testini mesela iki kızı çıkıyor sonra yüzük duruyor doğru çıkıyor ben de şaşırıyorum🤭
Bilgeninannesi bacak arasını net gördük bi çıkıntı yoktu ama değişir mi bilemem burada o kadar çok öyle şeyler okuduk ki olur mu olur😃
Cansuu54 ben çıkıntı da gördüm elimde kanıtlarım var ama sonrakilerde çıkıntı yoktu kaybolmuş haklısınız ne çıkacağı belli değil 😅
Görümcem evlenmeden önce yapmıştı bana ilk çocuğuma kız demişti geçen hafta kız olduğunu öğrendik 😇
Sweetblonde88 yüzük testinde erkek internette cin takviminde tam yaşımı yazdım kız cıktı.. yasina 1 2 eklemem gerek demek yani buyukmu yazmaliyim?