Hatice_aselmina bnmde dgru ckti
Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂
Brgl_18 tesekkur ederım sımdı denıyeyım 2hafta sonra cınsıyet belli olur inş☺️
Brgl_18 denedım ilerı gerı oldu ve cevremdekı herkeZde erkek olcak dıyıp durıyodu valla tutarsa çok sasırırım😁😁
Hatice_aselmina bende kız cıktı ama oğlum olacak. Çin takvimi daha dogru. 2 oğlumda da tuttu.
-
Suleymankezban canım ipin ucuna alyansini bağlıyorsun uzaaniyorsun karnının usstuundde Tut ipi daire cizsesee kız ileri geri giderse erkek
Cansuu54 benim de Çin takviminde kız çıktı ama alyans erkek çıktı ha ha 😂bakalım aaaalynas testi kızımda doğru çıkmıştı cuma öğrecez doğrumu değil mi
Ecrinbzkrt bakaaalim bende cuma öğrencem canım sen kaç haftaliksin
Hatice_aselmina hadi bakalım hayırlısı🙏☺️
Hatice_aselmina benımde cin ve rus rakvımı kız gosterıyo bu erkek gösterdi 10 haftalıgım daha cnm 12.haftada öle böle bı tahmınde bulunuyormus doktorlar bakalım hangısı dogru cıkıck😁☺️
Ecrinbzkrt hadi bakalım caaanim yazarım buuraaya cuma günü 😂😂
Ecrinbzkrt inşallah🙏En kısa zamanda öğrenirsin canım😍 öyle iki hafta deyip moral bozmak istemiyorum ama ben 24. Haftadayım tam öğrenemedim daha 😂😂Sanırım birazcık şans😂😂
Ecrinbzkrt tesadüf mü bilmiyorum ama oğlumda tutmuştu Çin felan tutmamıştı🤷♀️ Ailemdeki herkese denedim onlarda da sırayla çıkıyordu🤷♀️😁 bakalım hayırlısı bunda tutacak mı🙏😁
Hatice_aselmina bende gebe kalmadan önce, öylesine yüzük testi yaptım ilki kız ikincisi erkekmis🤭🤭🤗 ve şuan kızımı beklyrm 31 haftaligiz benim doğru cikmsti
Hatice_aselmina beklıyorum cnm hayırlı evlat olur inş yavrularımız🤲🏻☺️
Brgl_18 ya evet aslında kendımı 12haftaya ayarlamadım bazı doktorlar soyluyomus bı umut dedım yani hayırlısı olaun ya ☺️❣️
Brgl_18 banada herkez oğlan dedı bende basından beri oğlan hıssedıyorum bı kac kısı kız dedı sadece ama cogunluk oglanda buda tutarsa dogru demektır hayırlı evlat olsun yeterkı ya 🤲🏻☺️
Ecrinbzkrt aminnn canım sağlıklıca kucağımıza alalım hayırlı evlat olsunlar ne farkeder 🙏🙏🥰 sadece merak 😁😂 tutan kişi sayısı çok gibi ama bakalım rabbim gönlündeki nasip etsin inşallah 🙏
Ecrinbzkrt amin canim
Gulcinkaya tuz testi ne yapıyorsun
Gulcinkaya tuz testi nasil oluyor acaba