Iyi aksamlar🤗 hamileyken hangi kitaplari okudunuz? Tavsiye edeceginiz kitaplar nelerdir?
HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR
NaimeYilmaz bu tartışmayı sabitledi.
- Düzenlendi
Mrvks ah keske kitap okumayı sevebilseydim ya tek okuyup bitirdigim peygamber efendimizin hayatının kitabıydı 😊 ama asırı aratrmacıyım internetten okuyorum ve instegramdaki bilgilerden çok yrarlanıyorum kendimce 🤷🏻♀️☺️
Mucizeyi taşımak- eğlenceli çerez bi kitap
Bebekler ne ister ?- doğum sonrası İçin bilgilendirici bi kitap
Mahallenin en mutlu bebeği- özellikle kolik ve sıkıntılı bebekler için faydalı
Ve Önceden çok duyduğum bugün d&r’da inceleyip çok beğendiğim internetten siparişini verdiğim Ayşe Öner hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabını okuycam inşallah
Bebekler ne ister ?- doğum sonrası İçin bilgilendirici bi kitap
Mahallenin en mutlu bebeği- özellikle kolik ve sıkıntılı bebekler için faydalı
Ve Önceden çok duyduğum bugün d&r’da inceleyip çok beğendiğim internetten siparişini verdiğim Ayşe Öner hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabını okuycam inşallah
Balimkiz bayağı bilgili olacak desene 😂
Lokumanne Bende Ayşe Öner’in kitabını aldım sadece hamilelik değil doğum sonrasıda bir çok bilgi mevcut. Bebek ile yapılacak egzersizler, bebeğe yapılan egzersizler, masaj, ilkyardım gibi. Çok gğzel bir kitap tavsiye ederim. ☺️
Op. Dr. Banu çiftçi hamilelik ve doğum kitabı aynı zamanda uygulamasını da kullanıyorum
Mihranarya yavrum doğmadan kpss gibi Bi belaya bulaştı yazık valla 🤦♀️
Mrvks aidin salih gerçek tıp, imam nevevi Riyazussalihin , Ve eşimle ilmihal okuyoruz şimdilik
elfkahramann Bende uygulamasını kullanıyorum ve videolarını izliyorum ama kitabında aynı şeyleri anlatmıyor mu zaten ? Almaya gerek var mı banu hanımın kitabını
mavipapatya ayni sebeple ben de almadim. Uygulamasinda hafta hafta makaleleri ve youtube uzerinde bir cok videosu oldugunu dusunerek. Okuyanlar varsa bilgi verebilir mi ?
Mahallenin en mutlu bebegini okuyorum su an :)
Mrvks mahallenin en mutlu bebeği hem akıcı hem de baya yararlı bi kitap, tavsiye ederim 👍🏻
Mrvks
Ina Mayin doğuma hazırlık rehberi Ve Hypnobirting özellikle normal doğuma hazırlık için tavsiye ederim
Onun dışında bol bol bebek gelişimiyle ilgili kitaplar bunlardan en çok faydalandığım şuan aklıma gelenler;
Bilinçli Bebek
Koşulsuz Ebeveynlik
Doğal Ebeveynlik
Çocuğunuzla birlikte büyümek
Ve Tracy Hogg kitabından da bazı bazı faydalandım.
Bir de ilk gebelikse mutlaka emzirmeyle ilgili video vs izlemek bilinçlenmek lazım.
Bir de Harika haftalar diye bir kitap var. Doğumdan sonra atak haftalarını takip etmek için iyi oluyor.
Ina Mayin doğuma hazırlık rehberi Ve Hypnobirting özellikle normal doğuma hazırlık için tavsiye ederim
Onun dışında bol bol bebek gelişimiyle ilgili kitaplar bunlardan en çok faydalandığım şuan aklıma gelenler;
Bilinçli Bebek
Koşulsuz Ebeveynlik
Doğal Ebeveynlik
Çocuğunuzla birlikte büyümek
Ve Tracy Hogg kitabından da bazı bazı faydalandım.
Bir de ilk gebelikse mutlaka emzirmeyle ilgili video vs izlemek bilinçlenmek lazım.
Bir de Harika haftalar diye bir kitap var. Doğumdan sonra atak haftalarını takip etmek için iyi oluyor.
‘Bütün beyinli çocuk’ kesinlikle tavsi ederim.