• Öneri
  • HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR

Mrvks ah keske kitap okumayı sevebilseydim ya tek okuyup bitirdigim peygamber efendimizin hayatının kitabıydı 😊 ama asırı aratrmacıyım internetten okuyorum ve instegramdaki bilgilerden çok yrarlanıyorum kendimce 🤷🏻‍♀️☺️
    Mucizeyi taşımak- eğlenceli çerez bi kitap
    Bebekler ne ister ?- doğum sonrası İçin bilgilendirici bi kitap
    Mahallenin en mutlu bebeği- özellikle kolik ve sıkıntılı bebekler için faydalı
    Ve Önceden çok duyduğum bugün d&r’da inceleyip çok beğendiğim internetten siparişini verdiğim Ayşe Öner hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabını okuycam inşallah
      Mrvks dr özgür polat- beni ödülle cezalandırma. Sadece çocuk gelişimi için değil, iş hayatında da faydalı ve yardımcı olacak bir kitap. Youtube’da videoları var. Mutlaka izleyin.
      Lokumanne Bende Ayşe Öner’in kitabını aldım sadece hamilelik değil doğum sonrasıda bir çok bilgi mevcut. Bebek ile yapılacak egzersizler, bebeğe yapılan egzersizler, masaj, ilkyardım gibi. Çok gğzel bir kitap tavsiye ederim. ☺️
      mavipapatya ayni sebeple ben de almadim. Uygulamasinda hafta hafta makaleleri ve youtube uzerinde bir cok videosu oldugunu dusunerek. Okuyanlar varsa bilgi verebilir mi ?
        Mrvks
        Ina Mayin doğuma hazırlık rehberi Ve Hypnobirting özellikle normal doğuma hazırlık için tavsiye ederim
        Onun dışında bol bol bebek gelişimiyle ilgili kitaplar bunlardan en çok faydalandığım şuan aklıma gelenler;
        Bilinçli Bebek
        Koşulsuz Ebeveynlik
        Doğal Ebeveynlik
        Çocuğunuzla birlikte büyümek
        Ve Tracy Hogg kitabından da bazı bazı faydalandım.
        Bir de ilk gebelikse mutlaka emzirmeyle ilgili video vs izlemek bilinçlenmek lazım.
        Bir de Harika haftalar diye bir kitap var. Doğumdan sonra atak haftalarını takip etmek için iyi oluyor.