Mrvks Hypnobirthing Mongan Yöntemi- Marie G. Mongan
Doğuma bakış açınız müthiş değişecek cesaretleneceksiniz👍
HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR
Mrvks Adem Güneş- Güvenli Bağlanma
Balimkiz 😂😂🙏🏻aynı bennn eğitim bilimlerine de çalılmak artık daha eğlenceli
Merve Mucizeyi Taşımak çok basit ve kopuk bir kitaptı ben hiç beğenmedim havuzbaşında çerez niyetine cok fayda sağlayacağını düşünmüyorm
Mervebzkurt güzel mi kitap yani etkileyici mi
nghn87 Ben de aynı kitabı okuyorum😊
- Sinem Gerger akınal: bebeğiniz uykuyu çok sevecek
- saniye bencik Kangal: korkma iyi bir annesiN
- bahar eriş: anne beynim aç
- tracy hogg melinda blau: aile sorunlarına mucize çözümler
- ayşe Öner: hamilelik doğum ve bebek bakım
bunların haricinde araya şeker portakalı ve tunç kılınç dan sıfır kitabını da sıkıştırdım ☺️ Özellikle İlk hamilelik için her kitap ayrı bişey katıyor ve gerekli bence 👍
Mrvks çok seviyorum kitap okumayı hem kendime hem bebeğime müthiş rahatlatıcı bir terapi 😌😌😌
çocuk bakımı ve el kitabı -Sevda Dursun 🥰🥰
İnsana iman yakışır -Asiye Türkan 😌
mavipapatya uygulama?
mavipapatya alll bendende de o kadr yani kitap falan okumadm ancak ebeleri doktorları veee nerde hangi indirim var takip etmekten gına geldi ama bebişim gelmedi daha😁😁😁🥰
ZeynebMucahid içeriğini açıklarmısınız biraz
Bilinçli Bebek
dramsız disiplin
başlarım şimdi anneliğe ❤️😂
Balimkiz bende KPSS çalışıyorum sevgili kader arkadaşım 😊 rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz nasıl bir program izliyorsunuz ben sadece genel kültür genel yetenekten sorunluyum ev işi yemek ütü vs bunlarla dersi nasıl yapıyorsunuz bebeğiniz doğunca nasıl bir yol izleyeceksiniz biraz tavsiyede bulunur musunuz ? Teşekkürler 🌷
Gamzeli_1 play store'a dr banu yazarsanız çıkıyor
Gamzeli_1 kaç haftalıksın? Ben 30a giricem yarın
Ayşe Öner in Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım kitabına başladım ama çok sevemedim bu kitabı boş gibi. Sinem Geger Akınal ın bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını tavsiye ederim ama çok faydalı 🙂
Hayriye_ canımm senşn işin daha kolay aslında öğlene kdr yemek işlerini halleddbilirsin öğleden sonra YouTube da benim hocam videolarını izle not al benim doğumun martta olacak Marta kadar konuları bitirmeye çalışıyorum marttan sonra da test çözücem sadece zaten önemli olan test çözmek yani bebek uyudugu vakitlerde falan yapıcam bunu da benim hocamın öğretmenleri çok iyidir onlardan çalışabilirsin