HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR
Kolay Doğum - Ayşe Duman'ın kitabı bir harika, mutlaka tavsiye ediyorum.
Civco hangi kitabı?
Hypnobirthing 👍👍👍
Şermin Yaşar- Başlarım şimdi anneliğe
bir annenin tecrübelerinden eğlenceli bir şekilde faydalanıyorsunuz 😊 kafa dağıtmak için ideal
bir annenin tecrübelerinden eğlenceli bir şekilde faydalanıyorsunuz 😊 kafa dağıtmak için ideal
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler / kesinlikle her hamilede bulunması gerekiyor. Aklınıza takılan en saçma soruların bile cevabını bulabiliyorsunuz. Adeta evdeki doktorum oldu benim.
2. Bebeğinize Fransız Kalın. Bu kitapta da etrafta bağırıp çağırmayan ağlama krizlerine girmeyen annesi babası bi restaurantta yemek yerken sakin kalabilen lokmaları ebeveynlerinin boğazına dizmeyen bebekleri yetiştirmek için fransızların yetiştirme tarzından esinlenerek oluşturulmuş püf noktaları var. Ben şahsen Fransa’da bu cocuklar ne kadar sakin ve uslu diyordum kitabı görünce farkettim ki tesadüf değilmiş. :)
2. Bebeğinize Fransız Kalın. Bu kitapta da etrafta bağırıp çağırmayan ağlama krizlerine girmeyen annesi babası bi restaurantta yemek yerken sakin kalabilen lokmaları ebeveynlerinin boğazına dizmeyen bebekleri yetiştirmek için fransızların yetiştirme tarzından esinlenerek oluşturulmuş püf noktaları var. Ben şahsen Fransa’da bu cocuklar ne kadar sakin ve uslu diyordum kitabı görünce farkettim ki tesadüf değilmiş. :)
Mervebzkurt neyi anlatıyor
elfkahramann uygulamayla kitap aynı gibi geldi almadım tavsiye edermisibiz
Balimkiz siz eşittir ben 😄😄😄
Lokumanne İrlandalı Anne hesabı var
Deryadeniz tracy hogg kitabını dehşet merak ediyorum ama alsam bir süre sonra atılacak etraftan sorusturuyorum 2.el olarak bulmak istiyorum 🥰 birde esra teymur şimşek adım adım uyku eğitimi kitabını almayı düşünüyorum ama tabi benim için henuz çok erken 🙈
Deryadeniz tracy hogg kitabını dehşet merak ediyorum ama alsam bir süre sonra atılacak etraftan sorusturuyorum 2.el olarak bulmak istiyorum 🥰 birde esra teymur şimşek adım adım uyku eğitimi kitabını almayı düşünüyorum ama tabi benim için henuz çok erken 🙈
Montesorri serisi tavsiye ederim ☺️
- Düzenlendi
Mrvks
Merhaba, kitap okumak benim için gündelik bir iş gibidir ve okumayı gerçekten çok severim. Aldığım ve okuduğum bazı kitaplar şu şekilde dilerim keyif alabileceğin kitap önerim vardır ☺️
📌Hamilelik ve Doğum “Op.Dr. Banu Çiftçi”
📌Hafta hafta Hamilelik “Dr. Kağan Kocatepe”
📌Hafta hafta hamileliğiniz “Dr. Glade B. Curtis
📌Annelik ve Bebek Bakımı “Elizabeth Fenwick
📌Ağız Tadıyla Annelik Babalık “Dr. Yaşar Kuru”
📌Oyuncu Anne “Şermin Yaşar”
📌Emiyor mu? “Hande Birsay”
📌Cezasız Eğitim “Adem Güneş”
📌Mükemmel Annenin El Kitabı “Şeyma Çekici“
Merhaba, kitap okumak benim için gündelik bir iş gibidir ve okumayı gerçekten çok severim. Aldığım ve okuduğum bazı kitaplar şu şekilde dilerim keyif alabileceğin kitap önerim vardır ☺️
📌Hamilelik ve Doğum “Op.Dr. Banu Çiftçi”
📌Hafta hafta Hamilelik “Dr. Kağan Kocatepe”
📌Hafta hafta hamileliğiniz “Dr. Glade B. Curtis
📌Annelik ve Bebek Bakımı “Elizabeth Fenwick
📌Ağız Tadıyla Annelik Babalık “Dr. Yaşar Kuru”
📌Oyuncu Anne “Şermin Yaşar”
📌Emiyor mu? “Hande Birsay”
📌Cezasız Eğitim “Adem Güneş”
📌Mükemmel Annenin El Kitabı “Şeyma Çekici“
Salcali benim için aynı değil uygulama sadece fragmanı. 😂😂 zaten aynı olsaydı canım 8. Baskıyı basamazdı çok tatlış bi kadın bence yıllarını vermiş çok belli
mavipapatya
mavipapatya ben memnunum okuyorum daha ayrıntılı birşekilde anlatıyor aynı zamanda indeksinde aklıma takılan soruların cevapları da mevcut Faray
mavipapatya ben memnunum okuyorum daha ayrıntılı birşekilde anlatıyor aynı zamanda indeksinde aklıma takılan soruların cevapları da mevcut Faray
Gzdkskn aslında bir çok konuda tracy yöntemine katılmıyorum. Ben ilk onu okuyup biraz sinirlerimi bozmuştum. Sonra doğal ebeveynliğe daha yatkın olduğumu gördüm ama hiçbir akım tam yansıtmıyor beni. Hepsinden biraz şekilde kendimize göre harmanlamak lazım. Özellikle tecrübesiz bir anne için tracy den öğrenecek çok şey var. Bence alın elinizin altında bulunsun. Ama bazı şeyler birebir uymuyor, sonuçta bir insan büyütüyoruz kitap gibi olmuyor her zaman.
Doğal Doğum - Dr. Gülnihal Bülbül
9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün
İkisi de çok güzel ve faydalı, tavsiye ediyorum 😊
9 Ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün
İkisi de çok güzel ve faydalı, tavsiye ediyorum 😊
mavipapatya Mrvks
Ben de kitabı var hafta hafta okuyorum. Videoları bana biraz uzun tekrarlı gibi geliyor. Sürekli aynı cümleyi vurguluyor oyalanıyor gibi sıkılıyorum 😂😂 Kitap akıcı ve tekrarsız güzel detaylarla keyifli hazırlanmış. Fiyatı biraz pahalı diğer kitaplara göre, bütçenizi masraflarınıza bağlı, hamilelikte masraflar malum zirvede 😉
Ben de kitabı var hafta hafta okuyorum. Videoları bana biraz uzun tekrarlı gibi geliyor. Sürekli aynı cümleyi vurguluyor oyalanıyor gibi sıkılıyorum 😂😂 Kitap akıcı ve tekrarsız güzel detaylarla keyifli hazırlanmış. Fiyatı biraz pahalı diğer kitaplara göre, bütçenizi masraflarınıza bağlı, hamilelikte masraflar malum zirvede 😉