HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR
Deryadeniz Yüzde 10 bile akılda karsa kardır :) Ben uygulama kısmından ziyade cesaretlenme için aldm
Pedagog Adem güneş kitaplarini tavsiye ederim😊
Mrvks Pembe ve Mavinin Ötesinde Ebeveynlik ❤️
Cinsiyetçi klişeler yerine,çocuklarının kendine özgü,güçlü yönlerine ve eğilimlerine odaklanarak her bir çocuğun içindeki en iyiyi daha etkili nasıl çıkarabilirim diyenler için 👍
Ayse Oner- hamilelik, dogum ve bebek bakim kitabi
Tracy Hogg - yeni annelere mucize cozumler & bebek bakim sorunlarina mucize cozumler
Sermin Yasar - Baslarim simdi annelige
Pinar Mermer - yavas ebeveyinlik
elfkahramann bende kullanıyorum uygulamasını ve aynı zamanda kitabını okuyorum oldukça iyi
"Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler?" Kitabı bildiğiniz ansiklopedi gibi yanında bı çok kitapla beraber 7 aylikken bitirdim 🙂 Haluk Yavuzer in kitapları, Adem Güneş in Annelik Sanatı ve şimdide Şermin Yaşar in oyuncu anne kitabını okuyorum
Melisayenerli aynı ben😁
Mrvks hamilelikle ya da bebekle ilgili Kitapları okumak pek tavsiye edilmedi.her şey içgüdüsel olarak daha güzel ilerliyor ☺️
Mrvks hamileyken hiç iç açıcı bi kitap okumamıstım 😊 sevil atasoy kusursuz cinayet yoktur . okumustum ama tavsiye etmiyorum
banu çifçi hamilelik ve doğum - yazarı kadın hastalıkları ve doğum doktoru. hafta hafta bebeğin gelişimini anlatıyor. yine hafta hafta karşılaşabileceğimiz sorunlara değiniyor ve genellikle yaşadığım şeylerle karşılaşıyorum. bilgi verici güzel bir kitap tavsiye ederim. haftama göre okuyup takip ediyorum.
ayşe öner hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı - yazarı eski hemşire yeni doğum koçu. aşırı gereksiz bir kitapmış keşke almasaydım. kitaptan ziyade dergi makaleleri gibi. her makalenin içeriğinden işe yarar bir iki cümle çekebiliyorsunuz, içeriğin çoğu zaten başkaları tarafından yazılmış. her içerik yazarı farklı olduğundan yazım yanlışlarına göre de farklı bir yazara geçtiğini anlıyorsunuz. boş cümleler bol edebiyat ve bol reklam. bitirdim ama yarım kalmasın diye zorla bitirdim. boşuna almayın. koca kitabın işe yarar belki üç dört sayfası var.
elif pınar çakır bebekler ne ister - yazarı çocuk doktoru. içerik olarak dolu dolu. keyifle okudum bitirdim. nerdeyse gereksiz bilgi yok. doğumdan sonra da elimin altına yakın bir yerde tutacağım. her şeyi ezbere atamadığım için mutlaka işim düşecektir. çocukların geçirebileceği hastalıklar, aşılar vs muhakkak tekrar işim düşecek diye düşünüyorum. elimin altında tutacağım. bilgi dolu bir kitap arayana tavsiye ederim.
mahallenin en mutlu bebeği - şu an okuma aşamasındayım. diğer kitaplardan sonra biraz daha eğlenceli, akıcı yer yer hikayeli üslubu var. bu da oldukça dolu dolu geldi. doğum sonrası karşılaşılacak şeylere ve çözümlerine ilişkin fikirler veriyor. sevdim ve öneririm.
okunmayı bekleyen kitaplarım (adem güneş - güvenli bağlanma, harika haftalar, yeni annelere mucize çözümler, bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler) okudukça fikir olması açısından güncellerim.
Mrvks Kuran-ı Kerim 🥰
Mrvks uğur koşarın kitaplarını okuyorum Allah de ötesini bırak ve Bana Allah yeter... tavsiye ederim
Prof Dr Sabiha Paktuna Keskin in kitaplarını okudum tavsiye ederim..
ZeynebMucahid teşekkür ederim canım bende alıcam
Gmsyd tavsiye etmem o davadan sonra doğrulabildi mi ?