mavipapatya ayni sebeple ben de almadim. Uygulamasinda hafta hafta makaleleri ve youtube uzerinde bir cok videosu oldugunu dusunerek. Okuyanlar varsa bilgi verebilir mi ?
HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR
Mahallenin en mutlu bebegini okuyorum su an :)
Mrvks mahallenin en mutlu bebeği hem akıcı hem de baya yararlı bi kitap, tavsiye ederim 👍🏻
Mrvks
Ina Mayin doğuma hazırlık rehberi Ve Hypnobirting özellikle normal doğuma hazırlık için tavsiye ederim
Onun dışında bol bol bebek gelişimiyle ilgili kitaplar bunlardan en çok faydalandığım şuan aklıma gelenler;
Bilinçli Bebek
Koşulsuz Ebeveynlik
Doğal Ebeveynlik
Çocuğunuzla birlikte büyümek
Ve Tracy Hogg kitabından da bazı bazı faydalandım.
Bir de ilk gebelikse mutlaka emzirmeyle ilgili video vs izlemek bilinçlenmek lazım.
Bir de Harika haftalar diye bir kitap var. Doğumdan sonra atak haftalarını takip etmek için iyi oluyor.
Ina Mayin doğuma hazırlık rehberi Ve Hypnobirting özellikle normal doğuma hazırlık için tavsiye ederim
Onun dışında bol bol bebek gelişimiyle ilgili kitaplar bunlardan en çok faydalandığım şuan aklıma gelenler;
Bilinçli Bebek
Koşulsuz Ebeveynlik
Doğal Ebeveynlik
Çocuğunuzla birlikte büyümek
Ve Tracy Hogg kitabından da bazı bazı faydalandım.
Bir de ilk gebelikse mutlaka emzirmeyle ilgili video vs izlemek bilinçlenmek lazım.
Bir de Harika haftalar diye bir kitap var. Doğumdan sonra atak haftalarını takip etmek için iyi oluyor.
‘Bütün beyinli çocuk’ kesinlikle tavsi ederim.
Mrvks
Tavsiye edeceğim tek kitap; Doğumun Ruhu Ayşe Öner 🌸☺️
Tavsiye edeceğim tek kitap; Doğumun Ruhu Ayşe Öner 🌸☺️
Kolay Doğum - Ayşe Duman'ın kitabı bir harika, mutlaka tavsiye ediyorum.
Civco hangi kitabı?
Hypnobirthing 👍👍👍
Şermin Yaşar- Başlarım şimdi anneliğe
bir annenin tecrübelerinden eğlenceli bir şekilde faydalanıyorsunuz 😊 kafa dağıtmak için ideal
bir annenin tecrübelerinden eğlenceli bir şekilde faydalanıyorsunuz 😊 kafa dağıtmak için ideal
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler / kesinlikle her hamilede bulunması gerekiyor. Aklınıza takılan en saçma soruların bile cevabını bulabiliyorsunuz. Adeta evdeki doktorum oldu benim.
2. Bebeğinize Fransız Kalın. Bu kitapta da etrafta bağırıp çağırmayan ağlama krizlerine girmeyen annesi babası bi restaurantta yemek yerken sakin kalabilen lokmaları ebeveynlerinin boğazına dizmeyen bebekleri yetiştirmek için fransızların yetiştirme tarzından esinlenerek oluşturulmuş püf noktaları var. Ben şahsen Fransa’da bu cocuklar ne kadar sakin ve uslu diyordum kitabı görünce farkettim ki tesadüf değilmiş. :)
2. Bebeğinize Fransız Kalın. Bu kitapta da etrafta bağırıp çağırmayan ağlama krizlerine girmeyen annesi babası bi restaurantta yemek yerken sakin kalabilen lokmaları ebeveynlerinin boğazına dizmeyen bebekleri yetiştirmek için fransızların yetiştirme tarzından esinlenerek oluşturulmuş püf noktaları var. Ben şahsen Fransa’da bu cocuklar ne kadar sakin ve uslu diyordum kitabı görünce farkettim ki tesadüf değilmiş. :)
Mervebzkurt neyi anlatıyor
elfkahramann uygulamayla kitap aynı gibi geldi almadım tavsiye edermisibiz
Balimkiz siz eşittir ben 😄😄😄
Lokumanne İrlandalı Anne hesabı var
Deryadeniz tracy hogg kitabını dehşet merak ediyorum ama alsam bir süre sonra atılacak etraftan sorusturuyorum 2.el olarak bulmak istiyorum 🥰 birde esra teymur şimşek adım adım uyku eğitimi kitabını almayı düşünüyorum ama tabi benim için henuz çok erken 🙈
Deryadeniz tracy hogg kitabını dehşet merak ediyorum ama alsam bir süre sonra atılacak etraftan sorusturuyorum 2.el olarak bulmak istiyorum 🥰 birde esra teymur şimşek adım adım uyku eğitimi kitabını almayı düşünüyorum ama tabi benim için henuz çok erken 🙈