• Öneri
  • HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR

mavipapatya ayni sebeple ben de almadim. Uygulamasinda hafta hafta makaleleri ve youtube uzerinde bir cok videosu oldugunu dusunerek. Okuyanlar varsa bilgi verebilir mi ?
    Mrvks
    Ina Mayin doğuma hazırlık rehberi Ve Hypnobirting özellikle normal doğuma hazırlık için tavsiye ederim
    Onun dışında bol bol bebek gelişimiyle ilgili kitaplar bunlardan en çok faydalandığım şuan aklıma gelenler;
    Bilinçli Bebek
    Koşulsuz Ebeveynlik
    Doğal Ebeveynlik
    Çocuğunuzla birlikte büyümek
    Ve Tracy Hogg kitabından da bazı bazı faydalandım.
    Bir de ilk gebelikse mutlaka emzirmeyle ilgili video vs izlemek bilinçlenmek lazım.
    Bir de Harika haftalar diye bir kitap var. Doğumdan sonra atak haftalarını takip etmek için iyi oluyor.
      Mrvks Dr.Hakan Çoker Doğal Doğum kitabını tavsiye ederim çok güzel doğum için yararlı bilgiler var. Tüm sorularımın yanıtlarını buldum ve doğum korkum oldukça azaldı. Doğuma yakın tekrar okumayı düşünüyorum
      Kolay Doğum - Ayşe Duman'ın kitabı bir harika, mutlaka tavsiye ediyorum.
      Şermin Yaşar- Başlarım şimdi anneliğe
      bir annenin tecrübelerinden eğlenceli bir şekilde faydalanıyorsunuz 😊 kafa dağıtmak için ideal
      Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler / kesinlikle her hamilede bulunması gerekiyor. Aklınıza takılan en saçma soruların bile cevabını bulabiliyorsunuz. Adeta evdeki doktorum oldu benim.

2. Bebeğinize Fransız Kalın. Bu kitapta da etrafta bağırıp çağırmayan ağlama krizlerine girmeyen annesi babası bi restaurantta yemek yerken sakin kalabilen lokmaları ebeveynlerinin boğazına dizmeyen bebekleri yetiştirmek için fransızların yetiştirme tarzından esinlenerek oluşturulmuş püf noktaları var. Ben şahsen Fransa’da bu cocuklar ne kadar sakin ve uslu diyordum kitabı görünce farkettim ki tesadüf değilmiş. :)
        Lokumanne İrlandalı Anne hesabı var

Deryadeniz tracy hogg kitabını dehşet merak ediyorum ama alsam bir süre sonra atılacak etraftan sorusturuyorum 2.el olarak bulmak istiyorum 🥰 birde esra teymur şimşek adım adım uyku eğitimi kitabını almayı düşünüyorum ama tabi benim için henuz çok erken 🙈