Nasippp Evet canım gördüm😊Zaten varsa var yoksa yok diyorum sende biliyosun gayet ikinci çizgiyi gördüm hiç zorlanmadım bile bakarken🙏Yarından sonra tekrar test yap koyulaşma olursa kan testi yaptır aynı gün🙏😊
    Nasippp benim adetim 4 gün geçmesine rağmen böyledi ve 5 dk sonra çıkmıştı çizgi çok silikti bence adetinizin geçmesini bekleyin içinizi ferah tutun ☺️
    Nasippp bence o sacmalık ben hamilelik testi yaptıgımda silik cizgi yarım saat içince belli oldu 2 sonrada kan verdim cıktı bence var görde bak
      Nasippp yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım çok çok silik çıktı 12. Gün çizgi daha belirgindi . İlk testte geç belirgin oldu sen en iyisi iki gün bekle tekrar idrar testi yap eğer çizgi çıkarsa hamileliğin kesinleşmiş olur ama için rahat etmesini istiyorsan kan testi yap .
      Nasippp Canım bence hamilesin bariz belli çizgi çıkmış adetine de daha kaldığı için erken yaptığın için bu kdr silik yoksa var yani hayırlı olsun.
        Nasippp ben adetime 3 gün varken yapmıştım çok silik çıkmıştı sonra adetimi 4 gün geçti yaptım çift çizgiydi .. inşallah rabbim sanada nasip eder 🤲🏻
          38Prens38 ay inşallah kuzum inşallah kaç aydır deniyoruz 🤲🏻 İnşallah vakti saati gelmiştir.☺️
            Deletedmom6 inşallah ağzından bal dökülüyor ☺️ İnşallah sağlıklısı olsun 🤲🏻
            Fundaumttlkc2007 hemen mi çıktı canım peki senin ilk 15 dk içinde çıktı efektli olan 15 dk içinde gerçerlidir demi
            Nasippp ay iyi kız o zaman hayırlısı bakalım ya zaten 15 dk içinde belli belirsiz ikinci bir çizgi varsa vardır sen en güzeli kan tahlili yaptır 😀😀👍🏻♥️
              Canim besbelli hamilesn iste inSALLAH KANDADA CIKACAK.BU AY HEPUMIZE DUSERLI OLDU COK SUKUR INSALLAH HERKES MURADINA ERIR
                Acile Git hemen kan testi yap ben oyle yapmıştım dayanamamıştım
                  cerrah61 yarın inşallah test yapıcam yine ona göre gideceğin kan tahlili yaptıracağım
                  Momof2child amin inşallah kuzum kanda kına kadar emin olamıcam sanırım ama çoğu kişi var dedi inşallah vardır ☺️🤲🏻
                  Erkanpasam inşallah kuzum inşallah hepimizi sağlıklısını hayırlısını nasip etsin rabbim 🤲🏻☺️
                  Swallow09 yarın da test yapacağım inşallah çıkarsa kan tahlili yaptıracağım hemen ☺️
                  Swallow09 yarın da test yapacağım inşallah çıkarsa kan tahlili yaptıracağım hemen ☺️