GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ???
DiplomaliEvHanimi inşallah ya sağlıklısını versin rabbim acı yaşamak için gücüm kalmadı 😞
Nasippp hamilesiiiinnnn
Nasippp aynen canim benimde icim gidiyo
sumosgoksu 15 dk içinde çıkan test efektle daha belli oldu ama sonradan koyulaşmış geçerlimidir ki 😞
Nasippp bence var hemen git kan ver
Nasippp sonra çıkan çizgi doğru cevap değildir zaten ilk 10 dk sonra
Elifaselinannesi ama neden çıkıyor ki hiç çıkmaması gerek değil mi 😞 15 dk içinde olanın da doğruluk payı yok mu?
Canım erken testlerde geç gostere bilir sonuç bence kan testi yaptır sonuç kesin olarak olarak çıkar.
Nasippp benımde boyle olmustu cok ince cızgıydı hamıleyım canım insllah hamılesindir Allah gönlüne göre versin
Nasippp benimde bu şekilde olmuştu adetime daha vardı hatta dedim ben mi yanlış görüyorum dedim iki gün sonra tekrar yaptım çizgi daha netti ve aynı gün kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik yeni olduğu için değer biraz düşük çıktı 87diydi. İki gün araya tekrar test yaptırdım 256 diğeride 560 çıktı.
Nasippp insan küçücük bir belirti bekliyor biliyorum ama belkide çok erken olduğu için test de biraz bekleyince de netleşmiş olabilir tabi gebelik yeniyse yani sonucda ciZgi oluşmuş adet bir gün geçsin tekrar yap bence zaten az bi süre kaldı en azından için rahat eder belki ozaman anında çizgi belirir
Papatya_anne efektli olan da görüyor musun canım ilk 15 dk içinde çektim onu 15 dk içinde olan geçerli midir
Umut vermek gibi olmasın ama ikinci çizgi var .benimde adetime 3 gün varken böyle oldu hatta en başta hiç yok diye üzülüp bıraktım. 5 dk icin de silik bi çizgi gördüm inanamadım. Zaman geçtikçe daha da netleşmişti. Şuan 13 haftalık hamileyim. Inşallah sende hamilesindir .daha önce kaç defa test yaptım saatlerce de beklese çizgi belirmiyo negatifse
Nasippp geçerli canım bariz çizgi var hem de pembe renkli diğerleri geçersiz olan yani rengi olmayan çizginin yeri gibi olan yada gölge gibi olan çizgiler geçersiz Ama buna bariz var hamilesin kanver bir an önce