38Prens38 ama arkadaşlardan bazıları ilk 10 dk için de çıkması gerek dio ben efektli olanı 15 dk içinde çektim 😞 geçersiz mi sayılıyor şimdi o🥺
    Canım erken testlerde geç gostere bilir sonuç bence kan testi yaptır sonuç kesin olarak olarak çıkar.
    Nasippp adet günümüz aynıymiş bende iki gün önce denedim negatif çıkmıştı sende çizgi oluşmuş ama bir saatte oluşması ne kadar doğru bir sonuç olur bilemem tabi kan testi en iyisi galiba
      Snszasla ama 15 dk içinde oluşan efektli çizgiyi görmedin mi ondan sonra bıraktık testi belirginleşmiş 🤷🏻‍♀️
        Nasippp benımde boyle olmustu cok ince cızgıydı hamıleyım canım insllah hamılesindir Allah gönlüne göre versin
          Nasippp benimde bu şekilde olmuştu adetime daha vardı hatta dedim ben mi yanlış görüyorum dedim iki gün sonra tekrar yaptım çizgi daha netti ve aynı gün kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik yeni olduğu için değer biraz düşük çıktı 87diydi. İki gün araya tekrar test yaptırdım 256 diğeride 560 çıktı.
            Nasippp insan küçücük bir belirti bekliyor biliyorum ama belkide çok erken olduğu için test de biraz bekleyince de netleşmiş olabilir tabi gebelik yeniyse yani sonucda ciZgi oluşmuş adet bir gün geçsin tekrar yap bence zaten az bi süre kaldı en azından için rahat eder belki ozaman anında çizgi belirir
              Umut vermek gibi olmasın ama ikinci çizgi var .benimde adetime 3 gün varken böyle oldu hatta en başta hiç yok diye üzülüp bıraktım. 5 dk icin de silik bi çizgi gördüm inanamadım. Zaman geçtikçe daha da netleşmişti. Şuan 13 haftalık hamileyim. Inşallah sende hamilesindir .daha önce kaç defa test yaptım saatlerce de beklese çizgi belirmiyo negatifse
                Nasippp geçerli canım bariz çizgi var hem de pembe renkli diğerleri geçersiz olan yani rengi olmayan çizginin yeri gibi olan yada gölge gibi olan çizgiler geçersiz Ama buna bariz var hamilesin kanver bir an önce
                Leman0134 kaç gün kala yapmıştın kuzum bide 15 dk içinde olan doğru mudur bazıları illa 10 dk diyor da 🤦🏻‍♀️
                  Snszasla daha önce kayıplarım olduğu için erken yapıyorum iğne kullanmam gerekli da adete kadar yapacağım test yarın belki kan testi yaptırırım
                    Nasippp ama ben efektli testinde de gördüm ki o çizgiyi 🤲🏼😍♥️ Bak gör Allah’ın izniyle pozitif canım benim maşallah ♥️♥️
                      _zehra_ İşte bu dediğinize katılıyorum bu zamana kadar belki 40 defa test yapmışımdır bekleyipte çıkan 2.cizgi görmedim bende 🤣
                      Nasippp ozaman hiç bekleme den kan testi daha iyi olur tabiki insallah vardır ve sağlıklı bi şekilde tutunur 🥰
                        Nasippp canım adetinin geçmesini bekle eğer gebelik varsa ilk 5 dakika içinde hemen çıkar
                          Benimki gibi çıkmış bu da benim bundan daha ince bi çizgi ama , daha öncede yapmıştım negatifse zaten hiç bi çizgi çıkmıyor bile çıkmıcak olsa 5 saat sonrada çıkmaz diye düşünüyorum 🙈inşallah hamilesindir
                            _zehra_ inşallah darısı benim başıma kuzum nolur dua et bana da daha önce 3 kayıbım var korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan 😞 kan pıbtılaşam var iğne progestan başlamam gerekli olmaZsa yarın kan testi yaptıracağım
                              Nasippp canim insallah vardir da ben kac kere gordum bu var la yok arasi cizgiyi hep adet oldum insallah sen olmassin