Sedos2020 15 dk içinde çıksan çizgi geçerlidir değil mi ☺️🤲🏻 Kimi ilk 10 dk diyo ya
Efektli olan 15 dk içinde çıkan sonradan bıraktım testi 1 saat olmadan baktım iyice netleşmiş ☺️
    Hahhsueoe hızlı resim yaz resim yükle orada çıkan linki kopyala yağıştır buraya
      Nasippp hamilesin canim kesinlikle ben niceee testeler bekledi hic olmazdi kesinlikle hamilesin canim hayirli olsun
        Hazanur inşallah inşallah inşallah çok bekledik bebiğimi inşLlah annesine bu kez sağlıcakla tutunur yavrum ☺️🤲🏻
          Nasippp ben hic beklememistim hemen o an cizgiler cıktı. Ama belki herkes baskadır cizgilerin cıkma suresi.blmiyorumki. Kan verseniz bir? İnsallahhhh hamilesinizdiiirrrr 🍭🍭
          Nasippp bende de böyle olmuştu. Hatta tuvalet çöpüne attım çıkmadı diye sonra eşim ben bir daha bakacağım dedi baktı ki çizgi biraz silik ama belli. Sonra kan testi yaptırdık pozitif çıktı. 😁
            Turkolog eşime de gösterdim nasıl sevindi ama dedim canım daha sonradan belirginleşti ya o yüzden eşimi de umutlandırmak istemedim ama ilk 15 içinde çıktı sonradan daha netleşmiş 1 saat dolmadan çıkmış
            Nasippp cizgi gozukuyorsa kesiinn hamilesinizdirrr kan testi verirsinz en kısa zamandaa snrada bebis gelirrrr 🎈🎈🎈🎈
              Eğer ilk 5-10 dakika içerisinde çıktıysa vardır gebelik. Çünkü benimde böyleydi hatta fotoğrafta bile çıkmıyordu kan testimde çıktı. Umarım vardır ☺️