Canım baya baya belli kesinlikle kan vermeni öneririm 🤲🏼😍
    Nasippp ilk 3 dk içerisinde netleşmesi gerekiyor aslında bu testlerin bende daha önce siZin gibi bıraktım pozıtıftı ama hamile değildim yınede umutlanmayın derim Allah gönlünüze göre versin 😊
      Bence negatif gibi test yaptırdınız mı
        mrskorkut adetime 4 gün var canım. Yarında test yaparım ona göre gidip kan vericem efektli olan 15 içinde olan
        Diğer testi 1 saat olmadan belirginleşen çizgi
          Mihriiban adetime 4 gün var canım ama efektli olan testim 15 dk içinde çıkan diğeri de 1 saat olmadan belirginleşmiş başında beklemedim haliyle sonradan gördüm 🤦🏻‍♀️
            sumosgoksu 15 dk içinde çıkan test efektle daha belli oldu ama sonradan koyulaşmış geçerlimidir ki 😞
              38Prens38 ama arkadaşlardan bazıları ilk 10 dk için de çıkması gerek dio ben efektli olanı 15 dk içinde çektim 😞 geçersiz mi sayılıyor şimdi o🥺
                Canım erken testlerde geç gostere bilir sonuç bence kan testi yaptır sonuç kesin olarak olarak çıkar.
                Nasippp adet günümüz aynıymiş bende iki gün önce denedim negatif çıkmıştı sende çizgi oluşmuş ama bir saatte oluşması ne kadar doğru bir sonuç olur bilemem tabi kan testi en iyisi galiba
                  Snszasla ama 15 dk içinde oluşan efektli çizgiyi görmedin mi ondan sonra bıraktık testi belirginleşmiş 🤷🏻‍♀️
                    Nasippp benımde boyle olmustu cok ince cızgıydı hamıleyım canım insllah hamılesindir Allah gönlüne göre versin