Elifblg inşallah canım yarında test yapıcam ona göre gideyim 🤲🏻
    Nasippp bence var silik benimkide boyleydi ama yinede yarin bir kan testi yaptir insallah hamilesindir ,🥰
      Symnrdlkra
      15 dk içinde olan geçerli midir kuzum illa 5-10 dk mı olması gerek.
      15 dk sonra iyice netleşti testim☺️ İnşallah hayırlı haberin müjdesidir🤲🏻
        Nasippp kuzum benimde yarındı adetim çift çizgi cıktı betamda 285 inş hamileyizdir 🤲
          Nasippp valla hamile degilsen ikinci cizgi cikmaz varsa cikar tecrube ile sabit 2.cocugum bu ama yine de yarin git hayirlisi olsun can 🐤💋
            Burcu2121 ay maşallah ne güzel inşallah bende sağlıklı hayırlı müjdemi alırım 🤲🏻🥰 ovulasyon ile takip mi yaptın kuzum
              Nasippp canım ilk 15 dk da çıkmış daha sonra koyulaşmış eğer gebelik olmasaydı koyulaşmaz o şekilde kalırdı😘
                zmrtcskn Evet canım öyle olurdu. Daha önce kayıbım var kanda pıhtılaşmam var öğrenince progestana başlamam gerekli iğne falan yarın da test yapıcam çıkarsa yine kan tahlili vereceğim ☺️🤲🏻
                  Nasippp amin canım Inşallah. Tamamen sürprizmi oldu yoksa yumurtlama günlerini takip ederekmi hamile kaldın.
                    zmrtcskn evde var kuzum olmaZsa zaten kan vericem ya olmadı erken gebelik alırım 😁
                    Nasippp pozitif bu nerde görsem tanırım. Hayırlı olsun😊genelde negatif yanılır ama pozitif yanilmaz
                      Nasippp Ewet kuzum ben Zaten 15 yakaladım değerlendirdim 16 17 18 degerléndiremedim olmayacak gözüyle baktım bu ay bugün ovulasyon testi yaptım baktım çok koyu dayanamadım gebelik testi yaptım çift cizgi🙈🌻🤲🤲🤲