ElanrBlkc aynen öyle🥰 rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde🙏🏻🥰 rabbim isteyen bütün herkesede nasip etsin🙏🏻♥️
Alparslanmoms kimi ilk 3 dk 5dk 10 dk 15 dk diyor bilmiyorum bende hangisi doğru 😂 rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin ☺️🤲🏻
Nasippp canim cizgi var ama hamile olmn icin hmn testi ypar yapmaz silik cizgiyi gormen lazim bkleyip 10 20 dakika sonra cikan silik cizgi bkledigindn olusuyor sen adet gununu bkle ve bir daha yap 🙂
Nasippp Bence var gbi benimde cok silikti ilk testim rabbim hönlünğze göre versin🙏
    sofika hemen mi çıkmıştı canım çizgi benim ilk 15 dk efektle belli ettim ama sonradan belirginleşmiş iyice 1 saat olmadan
      Elifblg inşallah canım yarında test yapıcam ona göre gideyim 🤲🏻
        Nasippp bence var silik benimkide boyleydi ama yinede yarin bir kan testi yaptir insallah hamilesindir ,🥰
          Symnrdlkra
          15 dk içinde olan geçerli midir kuzum illa 5-10 dk mı olması gerek.
          15 dk sonra iyice netleşti testim☺️ İnşallah hayırlı haberin müjdesidir🤲🏻
            Nasippp kuzum benimde yarındı adetim çift çizgi cıktı betamda 285 inş hamileyizdir 🤲
              Nasippp valla hamile degilsen ikinci cizgi cikmaz varsa cikar tecrube ile sabit 2.cocugum bu ama yine de yarin git hayirlisi olsun can 🐤💋
                Burcu2121 ay maşallah ne güzel inşallah bende sağlıklı hayırlı müjdemi alırım 🤲🏻🥰 ovulasyon ile takip mi yaptın kuzum