Nslhnakn ayyy yerim onu kalp atışını duyarsın haftaya duymasan da ultrasonda attığını görürsün inşallah sağsalim . Ben en az üç defa kan veridm. Bi kaç hafta üst üste ultrasona girdim. Bizde 9 haftalık olucaz... yaaaa çok heyecanlı valla
    ElanrBlkc benimde başıma öyle birşey geldi🤦🏻‍♀️ 4 isim yapmış hastane gezdim 5 para etmez hepsi. Neyseki şimdi gittiğim yerden çok memnunum hatta o bana kan verdiğim günler neden verdin ki 7 den 40 yükselmişti hasta psikolojisini düşünmüyor bu insanlar falan demişti gerçektende öyle
      Nslhnakn aynen ya. Takmamak lazım çok insanın moralini bozuyorlar. Şuan tek sıkıntım enfeksiyon canımı sıkan o, inş atlatırım
        Nasippp adet olacağım gün öğrendim cnm yani cuma günü öğrendim dün de kan testi verdim. 73.70 çıktı. Ne kadarlık bilmiyorum 3 haftalık felandır galiba💙🤗 Yarın tekrar test yaptırcam inşallah yükselir değerlerim.
          Betulsna he anladım kuzum benimde çarşamba günü adet günüm ☺️ İnşallah beraber büyütürüz bebişlerimizi burada ☺️
            Nasippp gebelik varsa ilk 5 dk içimde çıkar sonrası için dikkate almayınız diye prospektüsündede yazar . İlk 5 dk da çizgi belirdiyse gebesinizdir ama bu eziyeti kendinize yaşatmayın derim gidin kan verin öğrenin . Rabbim gönlünüze göre versin
              ElanrBlkc aynen öyle🥰 rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde🙏🏻🥰 rabbim isteyen bütün herkesede nasip etsin🙏🏻♥️
              Alparslanmoms kimi ilk 3 dk 5dk 10 dk 15 dk diyor bilmiyorum bende hangisi doğru 😂 rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin ☺️🤲🏻
              Nasippp canim cizgi var ama hamile olmn icin hmn testi ypar yapmaz silik cizgiyi gormen lazim bkleyip 10 20 dakika sonra cikan silik cizgi bkledigindn olusuyor sen adet gununu bkle ve bir daha yap 🙂
              Nasippp Bence var gbi benimde cok silikti ilk testim rabbim hönlünğze göre versin🙏
                sofika hemen mi çıkmıştı canım çizgi benim ilk 15 dk efektle belli ettim ama sonradan belirginleşmiş iyice 1 saat olmadan