ElanrBlkc ilçedeyiz buradakiler yapmıyor hemen özel olsa durmam param ile rezil olurum ☹️ Ama anlayışlar olduğu için sıkıntı ama yarında görürsem hemen tahlil yaptıracağım daha önce kayıbım olduğu için proetana ve kan pıhrılaşması iğnesi kullanmam gerekli
    ElanrBlkc benim o olaylar çok karışık aslında😂 kasık ağrım için gittim doktor pek ilgilenmedi eve dönerken ilk eczaneyi es geçtim almıcam dedim sonrasında aldım dayanayıp çünkü check up kontrollerim vardı MR girmem gerekiyordu gebelik olup olmadığını bilmediğim için girmemiştim aslında bir nevi vesile oldu gibi birşey😁
      Nasippp rabbim sağsalim kavuşmanı nasip etsin canım. İçini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz inşallah
        Betulsna ay canım yavrum inşallah turunuz sağlıcakla annesine heyecanlandım ya🥰
          ElanrBlkc yarın 6 haftalık olacağız kısmetse 🥰 yarın kontrolüm var heyecanla bekliyoruz hastaneleri sevmeyen ben şimdi bekleyemiyorum 😁
            ElanrBlkc inşallah kuzum herkes pozitif söyledi çok mutlu oldum heyecan yaptım inşallah bebeğim bu ay müjdelenir bize ☺️🥰
              Nslhnakn bende büssrü para versim testlere son ay artık almadım hiç. Sonra bi gün çarşıdayken dedim alayım bi bakim olmasada üzlmem falan . Eve geldim gece yaptım eşimden gizli çitf çıktı. aslında birazda takmamak lazım stres çok etkiliyo
              Nslhnakn ayyy yerim onu kalp atışını duyarsın haftaya duymasan da ultrasonda attığını görürsün inşallah sağsalim . Ben en az üç defa kan veridm. Bi kaç hafta üst üste ultrasona girdim. Bizde 9 haftalık olucaz... yaaaa çok heyecanlı valla
                ElanrBlkc benimde başıma öyle birşey geldi🤦🏻‍♀️ 4 isim yapmış hastane gezdim 5 para etmez hepsi. Neyseki şimdi gittiğim yerden çok memnunum hatta o bana kan verdiğim günler neden verdin ki 7 den 40 yükselmişti hasta psikolojisini düşünmüyor bu insanlar falan demişti gerçektende öyle
                  Nslhnakn aynen ya. Takmamak lazım çok insanın moralini bozuyorlar. Şuan tek sıkıntım enfeksiyon canımı sıkan o, inş atlatırım
                    Nasippp adet olacağım gün öğrendim cnm yani cuma günü öğrendim dün de kan testi verdim. 73.70 çıktı. Ne kadarlık bilmiyorum 3 haftalık felandır galiba💙🤗 Yarın tekrar test yaptırcam inşallah yükselir değerlerim.
                      Betulsna he anladım kuzum benimde çarşamba günü adet günüm ☺️ İnşallah beraber büyütürüz bebişlerimizi burada ☺️
                        Nasippp gebelik varsa ilk 5 dk içimde çıkar sonrası için dikkate almayınız diye prospektüsündede yazar . İlk 5 dk da çizgi belirdiyse gebesinizdir ama bu eziyeti kendinize yaşatmayın derim gidin kan verin öğrenin . Rabbim gönlünüze göre versin