sofika hemen mi çıkmıştı canım çizgi benim ilk 15 dk efektle belli ettim ama sonradan belirginleşmiş iyice 1 saat olmadan
    Elifblg inşallah canım yarında test yapıcam ona göre gideyim 🤲🏻
      Nasippp bence var silik benimkide boyleydi ama yinede yarin bir kan testi yaptir insallah hamilesindir ,🥰
        Symnrdlkra
        15 dk içinde olan geçerli midir kuzum illa 5-10 dk mı olması gerek.
        15 dk sonra iyice netleşti testim☺️ İnşallah hayırlı haberin müjdesidir🤲🏻
          Nasippp kuzum benimde yarındı adetim çift çizgi cıktı betamda 285 inş hamileyizdir 🤲
            Nasippp valla hamile degilsen ikinci cizgi cikmaz varsa cikar tecrube ile sabit 2.cocugum bu ama yine de yarin git hayirlisi olsun can 🐤💋
              Burcu2121 ay maşallah ne güzel inşallah bende sağlıklı hayırlı müjdemi alırım 🤲🏻🥰 ovulasyon ile takip mi yaptın kuzum
                Nasippp canım ilk 15 dk da çıkmış daha sonra koyulaşmış eğer gebelik olmasaydı koyulaşmaz o şekilde kalırdı😘
                  zmrtcskn Evet canım öyle olurdu. Daha önce kayıbım var kanda pıhtılaşmam var öğrenince progestana başlamam gerekli iğne falan yarın da test yapıcam çıkarsa yine kan tahlili vereceğim ☺️🤲🏻
                    Nasippp amin canım Inşallah. Tamamen sürprizmi oldu yoksa yumurtlama günlerini takip ederekmi hamile kaldın.
                      zmrtcskn evde var kuzum olmaZsa zaten kan vericem ya olmadı erken gebelik alırım 😁
                      Nasippp pozitif bu nerde görsem tanırım. Hayırlı olsun😊genelde negatif yanılır ama pozitif yanilmaz