GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ???
hseda
Nasippp
Tazeannebaba
Elifaselinannesi
Yeni_annee kızlar benim adetin 20 ci günü benden 3 4 damla kan geldi açik renkli sulu bişiy daha 8 gün var adetime korkuyorum neden ola bilir bu ?
Nasippp
Tazeannebaba
Elifaselinannesi
Yeni_annee kızlar benim adetin 20 ci günü benden 3 4 damla kan geldi açik renkli sulu bişiy daha 8 gün var adetime korkuyorum neden ola bilir bu ?
TunarinAnnesi
Yerleşme kanaması olabilir kuzum benim başıma hiç gelmedi tam bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
Yerleşme kanaması olabilir kuzum benim başıma hiç gelmedi tam bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
TunarinAnnesi canım bende öyle olmuştum hatta adet oldugumu zannedip o gün nmaz kilmadim iki gün geldi meğerse hamileymism
Tazeannebaba İnşAllah kuzum Bu ay femara rahim filmi yaptim Senide tebrik ederim güzel Anne ❤️🧿
TunarinAnnesi canım genelde rahim filminden sonra hamile kalanları çok duydgum ama içimden bir ses diyor ki hamile
Tazeannebaba ay canım benim İnşAllah 🥰
Tazeannebaba canım ikinci testi yaptım ama markası değişikmiş MİRATECH miş test negatif çıktı😔 dünkü testimin markası farklıydı 😥
Canım bu gün de yaptım ama testin markası farklıydı çıkmadı 😔
Nasippp merhaba canım kan testiö pozitif çıktı ama beta değerime düşük dedi doktor 28.5 çıktı değer
Hahhsueoe gecikme var mı