Sukranender_21 Kamilla Maşallah inşallah benimde tutar ya bunu bilmiyodum o isteğe mi bağlı acaba taze yapicaz dedi doktorum 🤔
Greyfurt Kamilla Sherife_0660 murat hocadan memnunum araştırdım baya ben doktoru yorumları vs hep okudum ona göre karar verdim sürekli iletişim halindeyiz bişey olduğu zaman vs yazıyorum anında cevap veriyor.
Dilaayes Zs18erdemde hic gitmedim meedivia sema. Hannimaa giddiyorrsun coroona olddu erdem Hastanesi’nde adalet hanimaa aldiim amaa daha. Hic gitmedim siz kime. Gidiiyorsuunuzz
Hakanemine Biz de nisan, hüma, simay isimleri arasında gidip geliyoruz ama eşimle ben sürekli kararsızlığa düşüyoruz ya
Hande-- Hakanemine denizanasi1 38+3 de benim 3780 di 39+2 de 3900 olmuş son haftalarda kilo çok artmıyor
Ezgiyol TugbaKE Mom0871 Teşekkür ederim çok gidicem. Dediğim gibi gece uyutmuyor bu kaşıntılar gebelik kolestozu diye bişey varmis birde intarnette okudum ondan korkuyorum
Busezr Bahar Sedakbyk oo son günlere kadar atmış canım sezeryanı ben sıcaklara dayanamıyorum biran önce alalım dedim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Selmaolmz Bahar Firstlady gıbı ,uzanıyorsun doğum yatağında parmakla bakıyor yumuşama vesaıre var mı dıye
merwerkan1903 Elvan BehiyeGrel bizim de 2 tane muhabbet kuşumuz war 5 yıldır bakıyoruz.bebek gelecek diye onları atamam bizim oyuncagımız degiller sonuçta onlar da bir can yazık..atanlara werenlere de çok kızıyorum😠 sağlık sorunu olmadıgı sürece asla birine wermeyi düşünmem.çok ses yapıyorlar komsularımız rahatsız oluyor hawa aydınlandıgı anda durmadan ötüyorlar ama sırf birileri rahatsiz oluyor diye de atamam kadının biri geldi öyle dedi kücük cocugu war wakitli wakitsiz durmadan aglar bende mahsus dedimki bende senin cocugundan rahatsiz oluyorum bnde onu istemiyorum dedim şaşırdı tabi.bnde dedim o da can o da can aynı şey.apartmanda yaşiyorsak birbirimizi idare edicez sonucta
Buse_10 Elvan Hanife61 Hiç bi sıkıntı olmuyo sadece göbek bölgesine riskli dedi doktor sadece son 1.30 ay kala izin vermiyorlar erken doğum riski olur diye 🥰
Nur_Nur_ Elvan saç gürleştirmek için bildiğiniz yöntemler varmı doğum kontrol hapını duymuştum işe yarıyormu acaba
MacideBaltacGlbahar Mercimekannesi Aysmnv35güzel isimler😌 ben de tek isimden yanayım , lakin çevremde duyulmamış bir isim istiyorum nasıl olacaksa☺️
Zeynepemre Zeynep Eslem koymayı düşünüyoruz. 😍 Eslem ismini ben çok beğeniyordum. Ama eşim benim ismimi de koymak istedi. Şimdi herkes duydukça çok şaşırıyor. Büyüklerin adı koyulur ama bebeğe annenin ismini koymak farklı bir durum 🙈
Ozlemkarayol Zeynepemre Busenr spinalde belden tek seferde ilaç veriliyor sezeryan için epiduralde ise yine normal doğum esnasında belli bir açılmaya geldikten sonra yine belden iğne yardımıyla ağrılarınızı hissetmeden sadece doktorunuzun sizi yönlendirmesiyle ıkınarak dünyaya getiriyorsunuz 🥰prenses doğum dedikleri epiduralle olan oluyor
Baburhulya Zeynepemre🙋 ben ama çok zor oldu biliyorsun kulağım vurdu şimdi Orta kulak iltihabı oldum 20 günüdür çekiyorum bakalım yarın kontrolüm var ama hala burum tıkalı benim boğazlarim geçti ama bir türlü grip gitmedi
Rukiyeeliktarkan guler Ozoooo ](!`)![![](https://))))) ultrasyon kağıdında biley belli olmuyo sadece 8mm bir kese ben herhangi bir anormallik görmedim ilk çocuğumdada öyle bir keseydi ama doktorun öyle demesi kafamı çok karıştırdı
SinemDuranErkal Esmalpaslan66 teşekkür ederim canım kan testi yaptırdım zaten perşembe günü 23.9 çıktı adete 9 gün kala pazartesi tekrarlıycaz nasipse 😄
Hanife_ Esmalpaslan66bende gyno ferro sanol diye bi hap kullanıyorum aynı içerikli sanırım ne zaman sabah aç içsem cıkardım bende akşam tok bol suyla içiyorum kapsül benimki çok zor alıştım
Selcanmeral Esmalpaslan66 Nil_24 oğlumu tam 40 haftalıkken doğurdum. Bakalım kızım ne zaman gelmek isticek ☺