pinartonguc Bizde tekli rakamlara düştük ama hala doğum şekline karar vermedik 🙃 Bebeğim nasıl isterse öyle gelicek sanırım beklemedeyiz bizde 😇

pinartonguc yani şöyle spinal de ilaç tek seferde veriliyo belinizden hemen uyuşuyo göğüslerinizden aşağısı karıncalanma sıcaklık gibi hissediceksiniz sonraki ilaç takviyeleri damar yolundan 🙃

Ozlemkarayol Bende ayni durumdayim iste bebek karar verecek dedi normal mi sezaryan mi . ama spinal genel epidural oda bize karar dusuyor.

Elfvli epiduralde cekistirme ve kesilmeyi hissediyormusunuz. Bebekle ilk karsilasma oluyormu peki.

pinartonguc hicbirsey hissetmedim. Ayni hikayeleri doğumdan önce bende dinledim . Doğum esnasında bekledim ama doktorumun profesyonelligimidir nedir sadece bebeğime odaklandım..Onu izledim. Temizlemelerini giydirmelerini . Zaten temizleyip giydirip hemen yanıma getirdiler . Pandemiye denk geldiği için doğum fotoğrafçısı ile anlayamadım hatıra kalsın diye doktorum kendi telefonu ile foto çektirdi. Hersey cok.sakin ve cok güzeldi. Evet ilk.karsilasmamizda oldu. Çıkar çıkmaz gösterdi bana biraz sevdim 🥰 korkmayın bence. Hastane imkanları, doktor ve anestezi uzmanının profesyonelligi benim için çok önemli. Bunlara güveniyorsanız hersey guzel geçer emin olun.

Elfvli Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim bir nebzede olsa icim rahatladi. Allahta sizi rahatlatsin insallah🙏🙏🙏 Ben henuz 36.ci haftadayim. Aneztezi ekibi vs daha kimseyle gorusmedim.

Elfvli Kötü hikaye mikaye dinlemem zaten dinlersem kötü olurum. Sizde Allaha emanet olun.

gulsahhut gayet güzel uyuşuyor 4 saat felan sürüyor uyuşukluk hatta heyecan yaparsan sakinleştirici iğne yapılıyor rahatlıyorsun

gulsahhut bende öyleyim içim korludan tir tir titriyor. Cuma gün alcaz o kadar korkuyorum ki anlatamam ya uyuşamazsam ve işk ayağa kalkarken aşırı canın yanıyo diolar bu ikisinden korkuyorum aşırı napcaz bilmiyorum allahıö yardımcımız olsun. Senin ne kadar kaldı?

Ozlemkarayol spinaş be epidural arasındaki fark tam olarak nedir işi bilenden öğrenelim hazır burdasınız 😅 kimisi dioki spinal ol daha erken toparlanıpsn bilmem ne 😰 ne alaka ki asla anlamıyorum🤔

Zeynepemre

Busenr spinalde belden tek seferde ilaç veriliyor sezeryan için epiduralde ise yine normal doğum esnasında belli bir açılmaya geldikten sonra yine belden iğne yardımıyla ağrılarınızı hissetmeden sadece doktorunuzun sizi yönlendirmesiyle ıkınarak dünyaya getiriyorsunuz 🥰prenses doğum dedikleri epiduralle olan oluyor

pinartonguc aslında çok korkuyordum doğumdan ilk olduğu için ama korkmama değmezmiş gerçekten ameliyat 20 dkka sürdü hiç birşey hissetmedim ağrım sızım hiç olmadı çok rahat geçti benim doğumum uyuşukluk bitince hemen ayağ kalktım bol bol yürüdüm 4-5 güne topladım kendimi

gulsahhut ben spinal ile doğum yaptım genel ilerde geneli tavsiye etmem zor oluyor ama spinal de dedikleri gibi uyuşmazlık hissi yasamadim iğneyi vurdular bir kaç saniye için de sıcaklık hissettim sonra bacaklarım tamamen uyuatu hiç birsey hissetmedim