Çok merak ve korkuyla bekledıgım çatı muayenesı oldum hıc sorun yok kızlar en azından bana oyleydı
Çatı muayenemı oldum🐣sonunda
Purpura26 Aynen ya mınnacık bır agrı oda normladır yanı olsun o kadar neyse kı kolay doğum yapacağımı soyledı ebem
Aygul_04 kesınlıkle öyle umarım doğum ıcınde aynı yanılgıyı yaşarız 😌☘️
Kaçıncı haftada oldunuz hanımlar
Kacinci aylarda oluyo genelde
Selmaolmz cati muayinesi tam olarak ne nasil yapiyorlar? Vajinal ultrason gibimi?
Sibelkaikx bana 37 den sonra dedı ama ben 36 da oldum son kararlar
Ben de gecen cuma oldum hiç bir sorun yoktu normal doğuma uygunsun dendi cok sukur 36 haftalıkken yapıldı bakalım
Selmaolmz ya benim gittiğim ozeldeki doktor 39da yapıyormuş çatı muayenesini bana çok saçma geldi çok geç değil mi sizce? Haftaya gideceğim 37+ olacağım rica etsem yapar mı acaba hiç bilemedim ben de bir an önce olsun da çatı falan dar mi bileyim istiyorum
Selmaolmz ayyyy parmakmii😣😣😣
asyahumam evet geç gıbı bende bır haftada bekleyecektım ama olmak ıstedım oldum sızde rıca edın faydası var bence
Firstlady evet başka nasıl olacak 🤩ılk ılıskı agrısı gıbı düşünün ve korkmayın
Selmaolmz haftaya gideceğim canım rica edeceğim yapması için teşekkürler
Selmaolmz Allah yardimcimiz olsunn
asyahumam ben de özele gidiyorum henüz 35. Haftadayız ama benim doktorum da çatı muayenesini 39 gibi yaparız dedi. Her şey normal gidiyor erken beklemiyoruz bebeği belki ondandır.
EbruSancar Himm anladım cnm benim doktor herkese o şekilde 39da yapmış
Arkadaşlar peki doktor çatı muayenesi yaparken vajinayı görüyor mu ? Belki saçma ama merak ettim . Yani bakıpta mı yapıyor bişey örtüyor mu 🙈