Hayat1234 herşeyimiz tamam yıkadık ütüledik sadece genel ev temizligimiz kaldı ❤️❤️💖
Martta doğumu olanlar hazırlık yaptınızmı?
odası hazır şuana kadar aldığım eşyalarını yıkadm ütüledim yarın dolap içi dizayn yapıcam inşallah anne yanımız kaldı karar verip almak birde hastane çantamız ama onuda şubat başı gibi hazırlamayı düşünüyorum bende😌
Goncaaryamm kaç haftalık oldunuz??
Hayat1234 mart 3 gozukuyo bakalım valızımız hazır 2 eksıgımız var nerde ne okursam eklıyom besıgımız hazır bbek arabamız herşeyımız hazır sukur 32. Haftadayız 36 ya kadar rahatım sonra annem gelecek evı temızlıycez sonra bekleyiş❤️
ayshoo kac haftalık oldunuz
Hayat1234 canım benim doğumum 8 şubat gibi ama sadece bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Dışarı pek çıkamıyorum internetten de pijama VS beğenmiyorum. Herşeyi son ana sıkıştırmakta üstüme yoktur 😀bakalım Allah sonumu hayretsin
Hayat1234 15 mart gözukuyordu bugun butun eksiklerımızı tamamladım hem kndimin hem kızımın. çantamızıda yaptım sonra dedimki “ kızım herşeyın hazır bı sen eksiksin ” 2 saat snra sancılandım şimdi hastanedeyim serumlarla ilaçlarla sancılarımı durması için ugraşıyolar. Kızlar dua ederken yada bişi söylerken iki kere düşünün. Bn artık öyle yapıcm
Ortmenanne16 benden bi hafta sonra 😊
Elifkyhn1993 maslaalh benimki Şubat’ta ben daha başlamadım bile
dermus listenizde neler var acaba paylasabilir misiniz ?
Hayat1234 Amin canım benim 🥰