• Gebelik
  • Kimler hangi hastaneye ve doktora gidiyor?

Meryemsesli aynen benim

Meryemsesli aynen doğru anladın benim kadın doğum doktorum kendisi yapacak ikili testi haftam gelince belki sizin kendi kadın doğum doktorunuzda yapıyordur bi sorun isterseniz çoğu kadın doğum doktorları yapıyor genelde 2li test huriye hoca muayene ücreti 400küsür ama ikili test için muayene parası alınmıcak testin kendi prası 740mış sadece onu vereceğim doktorunuza sorun isterseniz yapıyorsa yaptırabilirsin yapmıyorsa eğer kendi kadın doğumcunla devam edeceksen bence hastanenin perinatolojisine yaptır bn benimki yaptıgı için başka yer bakmıyorum

Kaa Manavgat özel hisar tıp merkezi doktorumuz Şükrü Mavunacıoğlu 🌹

Meryem46 benim sağlık ocağı hastahane ile yanyana sonuçlar aynı gün içinde çıkıyor

Kaa Mersin su hastanesi Orhan Tuğrul Ersöz e benim yeni doktorum 🙂😊
        onceki Yenişehir Haldun canovaydi

YSMNNNNNNNNNN evet çok memnunum ben öncesinde Anadolu hastanesi n de gülşene gidiyordum ama sonra Zeynep hanıma gitmeye karsr verdim daha ilgili herşeyi tek tek söylüyor bilgili rahat hissediyorsun

Brs_brs çok sağolun ya bende gitmeyi düşünüyorum işte yakın olduğu için bilmediğim için sorayım dedim 🦋

Tuba18 o zaman iyi benm çok yakın değil yürüme mesafesi ama ugraştırıcı

gulsahgul26 siz sigortalı değil misiniz.
          benım doktorum bende görebilirim burun kemiğini ense kalınlığını ama perinatoloji daha detaylı baktığı için oraya gönderiyorum dedi. Doktor muayenem 150 benım sigortalı olarak. Ozaman benımde perinatalojıye yaptırmam gayet iyi bu durumda

sugarfamily gerçekten mi yaa çok iyi 😍bende o hastanede Bi Dr gidiyorum ama tamda söylediğin sebeb ten dolayı Necla hanımı denemeye karar verdiydim içimi rahatlattınız bu yorumla

Meryemsesli emekli sandıgı benimki aslında bnmde ödemelerin yarı yarıya düşüyor 240 veriyorum bende ama sigortasız için olan fiyatı söyledim ben etrafmda çışu kişi bnm kadın doğum doktoru kendi yapmış o yizden ben de kendi doktoruma yaptırmayı düşünüyorum

Kamilla

Sherife_0660 murat hocadan memnunum araştırdım baya ben doktoru yorumları vs hep okudum ona göre karar verdim sürekli iletişim halindeyiz bişey olduğu zaman vs yazıyorum anında cevap veriyor.