Doktor 5 haftalık keseyi gördü ve kese içi düzensizlik var dedi başına gelen varmı süreç nasıl ilerliyor yardımcı olur musunuz

guler

Ozoooo ](!`)![![](https://))))) ultrasyon kağıdında biley belli olmuyo sadece 8mm bir kese ben herhangi bir anormallik görmedim ilk çocuğumdada öyle bir keseydi ama doktorun öyle demesi kafamı çok karıştırdı

Ozoooo inşallah aslında doktor hiç söylemeseydi iyiydi ama işte bombayı koyuyor kucağımıza stres içinde bekliyoruz

Ozoooo benim oğlumda hiç böyle şeyler dememişlerdi ya bu doktor çok ayrıntıcı anlayamıyorum oğlumda kese göründü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım demişti sadece ama bu mucizede bir sürü yok sata göre küçük yok düzensizlik var kafa bir dünya 🤯

Rukiyeeliktarkan banada ilk oğlumda böyle olmamıştı direkt kese gördüm sonra kalp atışı ikincide böyle oldu

Rukiyeeliktarkan 5 hastalıkken doktor bana da keseni hiç beğenmedim çok düzensiz düşükle sonuçlanır dedi. 10 gün sonra başka bir doktora gittim hiçbir sorun olmadığını her şeyin normal olduğunu söyledi. Çok şükür şuan 20 haftalığımız herhangi bir kanamam vs de olmadı. İçini ferah tut boşuna ağlayıp sızlanıp o 10 gün boyunca bebeğimi de üzmüşüm. 🥹

Ececec çok teşekkür ederim böyle mesajlarla içim ferahlıyor takmamaya çalışıyorum ama ne kadar mümkün imkanı yok maalesef inşallah sıkıntı olmaz sizinki gibi ❤️