Askkokuluyavrum bende seker çıktı tok karnıma 170 ac karnıma 95 27 haftalık gebeyim 28 uyumlu bebeğim bir hafta önden gidiyor diyet listesi verdiler erken doğum yapmak istemiyom
Gestasyonel Anne 38+4 9.9.19 da dünyaya gelen meleğim... Esma 🥰
Glydn aminin inşallah cnm sağlıkla kucağına all
Sirin_beyza erken doğum riskim var dedi mi doktor
Seherr iyiki alıştıra bilmişsin ben hala alıştıramadım. Sarılık oldugu için sürekli emzirmek zorunda kaldım sizde oldu mu ?
Busragms çok sağol canım benim Rabbim herkese sağlık sıhhat nasip etsin inş
dvran22 gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ben çok çok memnunum
Sher amin canım çok sağol
Asli1546 38 hafta 4 günlük dünyaya geldi sezaryen ile canım kaç hafta önde gidiyor şekerin var mı
Gizem835 benim diyet listem de de yoktu kuru meyve ama ben tükettim şekerimi de etkilemedi çok şükür doktoruna sor şeker isteğini bastırmak için arada yiyebilirsin bence
Askkokuluyavrum 4 hafta önden gidiyo dedi şeker testi yapmadı doktorum ama suyun fazla olsaydı suphelenirdim suyun da normal dedi
Askkokuluyavrum bende acısını çıkartacağım Doğumdan sonra 😂hurma yiyorum bazen çayın yanında bir iki tane oda çok güzel bastırıyor bir ara 150-200 çıktığı olmuştu
Askkokuluyavrum Bu sarılığı nasıl atlattınız acaba? Ben genel oldum sanırım bebeğim 1 2 saat aç kaldı. Şimdi 4. Günde kontrol vardı cuma günü 11,30 çıktı. Pazartesi yeniden çağrıldık kan vericez.
Saat başı emzir diyorlar uyandırmakta güçlük çekiyorum. Ne önerirsiniz? Yatış verilmesinden korkuyorum. 😔
Saat başı emzir diyorlar uyandırmakta güçlük çekiyorum. Ne önerirsiniz? Yatış verilmesinden korkuyorum. 😔
Askkokuluyavrum o söylediğiniz ilacı sonra da içebilir miyiz acaba benim sütüm çok az bebeğe yetmiyor mama vermek zorunda kaldım o ilaçı içsem artar mı sütüm
Askkokuluyavrum hayırlı ömürlü oldun bu arada inşallah ranbim size bağışladisın🙏🏻
Oncelikle bebeginiz hayirli olsun..🤗 gestasyonel deyince mutlaka girip okumak istedim cunku bende ayni durumdayim gebelik tiroidi,tansiyonu ve muhtemelen sekeri de cikar diye dusunuyorum kilo almamda hizli gidiyomus cok moralim bozuldu bebek suanlik iyi saglikli cok sukur ama bende hersey var nasik gecicek bu sekilde gunler dogurana kadat bilmiyorum tatli tuzlu hamur isi hepsinide yasakladi hemsire 😔
Askkokuluyavrum canım bende de gebelik şekeri var bebek 2 hafta ilerden gidiyor ama bana hiç bir doktor o şekilde konuşmadı ölür falan 🙄😱 yediklerine dikkat et denildi şuan 34 haftaya gireceğim 31 haftalıkken 2.180 gramdı çok mu iri siz hatırlıyorsanız rahatlatmak adına bilgi verirmişsiniz Sadece geçen bir doktora göründüm ilk defa devlete gittim azcık sancım vardı diye yakın hastaneye gittim şekerin varsa erken doğum olabilir dikkat et sancıların artarsa doktoruna git dedi o kadar
Askkokuluyavrum bende çok seviyorum çok asil bir isim.. Allah razı olsun 24+1 oldum daha beklemem gereken süre cokkk❤😘🌼
Askkokuluyavrum hayırlı olsun canım 26 haftaligiz banada diyet verdi Dr m bugün inşallah düzelir şekerim gercekten çok zor yarı aç hamile halde rabbim kolaylık versin hepimize 🙏
Asli1546 bnce baktır canım bnmde suyum normal bebek normal ama şekerim yüksek
Askkokuluyavrum aynı gun doğum yapmısız canım☺️