• Doğum Hikayeleri
  • Gestasyonel Anne 38+4 9.9.19 da dünyaya gelen meleğim... Esma 🥰

Seherr iyiki alıştıra bilmişsin ben hala alıştıramadım. Sarılık oldugu için sürekli emzirmek zorunda kaldım sizde oldu mu ?
    Asli1546 38 hafta 4 günlük dünyaya geldi sezaryen ile canım kaç hafta önde gidiyor şekerin var mı
      Gizem835 benim diyet listem de de yoktu kuru meyve ama ben tükettim şekerimi de etkilemedi çok şükür doktoruna sor şeker isteğini bastırmak için arada yiyebilirsin bence
      Askkokuluyavrum bende acısını çıkartacağım Doğumdan sonra 😂hurma yiyorum bazen çayın yanında bir iki tane oda çok güzel bastırıyor bir ara 150-200 çıktığı olmuştu
        Askkokuluyavrum Bu sarılığı nasıl atlattınız acaba? Ben genel oldum sanırım bebeğim 1 2 saat aç kaldı. Şimdi 4. Günde kontrol vardı cuma günü 11,30 çıktı. Pazartesi yeniden çağrıldık kan vericez.
        Saat başı emzir diyorlar uyandırmakta güçlük çekiyorum. Ne önerirsiniz? Yatış verilmesinden korkuyorum. 😔
          Oncelikle bebeginiz hayirli olsun..🤗 gestasyonel deyince mutlaka girip okumak istedim cunku bende ayni durumdayim gebelik tiroidi,tansiyonu ve muhtemelen sekeri de cikar diye dusunuyorum kilo almamda hizli gidiyomus cok moralim bozuldu bebek suanlik iyi saglikli cok sukur ama bende hersey var nasik gecicek bu sekilde gunler dogurana kadat bilmiyorum tatli tuzlu hamur isi hepsinide yasakladi hemsire 😔
            Askkokuluyavrum canım bende de gebelik şekeri var bebek 2 hafta ilerden gidiyor ama bana hiç bir doktor o şekilde konuşmadı ölür falan 🙄😱 yediklerine dikkat et denildi şuan 34 haftaya gireceğim 31 haftalıkken 2.180 gramdı çok mu iri siz hatırlıyorsanız rahatlatmak adına bilgi verirmişsiniz Sadece geçen bir doktora göründüm ilk defa devlete gittim azcık sancım vardı diye yakın hastaneye gittim şekerin varsa erken doğum olabilir dikkat et sancıların artarsa doktoruna git dedi o kadar