• Doğum Hikayeleri
  • Gestasyonel Anne 38+4 9.9.19 da dünyaya gelen meleğim... Esma 🥰

Ani bebek ölümü iri bebek dogumu bu gibi şeylere sebep oluyor ama diyet yapınca düzene giriyor ben bugün dün başladım evet açlık hissi oluyor ama yapacak bsey yok herşey bebislerin sağlıklı olması için
Merrcimek şimdi de benim kızım öyle 1 dk emmesi geçiksin ortaklık yaygaraya veriyo bende diyorum ben çok ac kaldım buda bu yüzden ac doğdu diye 🤣🤣
    Birmucizemvar öyle iyi anlıyorum ki seni ekmek yememek için zor tutuyordum kendimi şekerli tatlılar vs söylemiyorum bilr ama sabir geçecek hepsi inan buna
    Seherr çok şükür atlattık kuzum biz de her yarim saatte 1 emzirdim çok şükür bitti çok zor bi süreçti ama
    Lindam hayır canım insulin ya da hap kullanmadım dikkat et diyetine uy inşallah sağlıkla alırsın kucağına
      Gozde5354 canım maalesef kötü sonucları olabiliyor Allah korusun hiç üzülme benim kızım 31. Haftada 2200 falandı hatırladığım.kadariyla ama sen diyetine uy yediklerine çok dikkat et gerisi önemli değil herşey Allahtan çünkü 🙏🙏🙏
      Esrdmr canım ben sürekli kızımı düşündüm o süre zarfı içinde ben yersem ona zarar vericem diye düşündüm hep haaa tabi kacamaklarim olmadı değil yalan söyleyemem ama elden geldiği kadar uymaya çalıştım hep. Öncelikle moral çok önemli ben aklıma kötü şeyler geldikçe açtım tv den müzik oynadım.bol bol 🤣🤣 Tevekkül etmezsen 9 ay geçmez inan BUNA allaha inan güven sığın ondan gerisi yalan o ol der ve olur hep buna inandım sen üzülme sıkma canını hep dua et bol dua et
      A_S_K canım ben bol bol emzirdim unutmadım emzirdim.yarim saatte 1 saatte 1 neyse emzirdim.ha şimdi çok zorlaniyorum çünkü kızım bunu oyun olarak algıladı ve her ağladığında emmek istiyor memeye bağlı hale geldi olsun gelsin zaten ne kadar süre koynumda tutabilicemm ki sabir şart ama inan bizim ilk 5. Gün 11 di 2 gün sonra 10 a düşmüştü 23. Gün kontrole gittim.elhamdullillah 6 ya düşmüş ve tehlike geçmişti 17 ve üzerinde hastane yarışı veriyorlar genel olarak senin rakamların gayet normal ve düşme ihtimali çok yüksek olan değerler bebeği sürekli emzir he bi de ben su verdim 1 çay kaşığı ciğerleri açılsın ver dediler belki onun da faydasını görmüş olabilirim
        Asli1546 benimde suyum fazla değildi canım hatta doktorum şaşırıyordu suyunun fazla olması gerekiyor dedi ama suyum gayet normal degerddydiii
        Askkokuluyavrum bende vereyim bari su :) saatte bir emdiğide oluyor 1,5 saatte oluyor yarım saatte iki saatte çünkü emmek istemediğinde ağzını kitliyor ne yaparsam açmıyor deli oluyorum. Kendi aç olduğunda uyanıyor öyle güzel emiyorki, emmediği zaman biberonla olsun çay kaşığıyla olsun ağzına az az veriyorum. Çok olunca çıkrıyor o zaman bırakıyorum doymuş diye bakalım düşmüş mü bugün kan veriyoruz 🙏🏻