Kontrole gittiğimde bende sorayım arada kaçamak yapıyordum bi lokma da olsa onu ya yapmıyım😔 benimde son 10 haftam kaldı normal süreye.. Sabır.. 29. Haftada 1450 grdi dikkatli olsam iyi olcak gibi.
Gestasyonel Anne 38+4 9.9.19 da dünyaya gelen meleğim... Esma 🥰
HadiceAsaf ayyyy esma ismi 💞 ben 🤣🤣 çok çok severek sesleniyorum kuzuma inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım benim ne kadar var allah izin verirse
Birmucizemvar canım ben hiç kullanmadım diyetime harfiyen uydum ha ayda 1 2 kere madlen çikolata yedim ama onun haricinde oturup ağladım kendimi parçaların ama diyetten vazgeçmedim sende dikkat et tek olay şeker değil bunu da söyleyeyim glüten tuz patates havuç hepsinden uzak durmalısın nacizane tavsiyem bol bol badem fındık ceviz ve kuru meyve tüket
Busragms canım sağlıkla al kucağına inşaallah evladını 🥰🥰🥰🙏🙏🙏 ben insulin kullanmadım diyetle devam ettim belki şekeri regulee edemedik diye bebek de irilik oldu vs vs dediler ama çok şükür ikimiz de çok iyiyiz Rabbim evlatlarımız ile sınamasın herkes sağlıkla sihajtle kucağına alsın sende bol dua et Allaha sığın ben sürekli okudum dua ettim namazlarımda hep sağlık sıhhat şifa diledim rabbimden 💞💞🙏🙏
Gizem835 canım biz 30. Haftada 2200 dün düşün tesisini sen 🤣🤣 evet dikkatli olmak da fayda var Allahın izniyle sağlıkla al kucağına zaman çabucacık geçiyor bebeğini opupp koklamak için çok az zamanlarım kamış senin de
Sağol canım daha dikkatli olucam bana kuru meyve bile yasak sadece günde 2 meyve var oda sütle yada yoğurtla. Armut elma şeftali yada yarım muz olabilir dedi.
Askkokuluyavrum valla bizde öyle iri birileri de yok. Eşim de ben de normaliz eşimin tarafı hatta minyon denebilir. Bir tek erkek kardeşim 1.82 boyunda ama kız şimdiden 50 cm olmuş bile bacaklar da uzun görünüyor. 34+2 de ölçüldü böyle hala 34. Haftadayım. Severken anan kısa baban kısa sen kime çektin kızımm diyorum😂 bana da sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah
Askkokuluyavrum idare ediyoruz valla emziğe alıştırdım rahatladım yoksa sürekli emmek istiyodu delirmek üzereydim emzik kurtarıcım oldu :))) siz nasılsınız bakalım ❤️
Askkokuluyavrum kaçıncı haftada doğdu yani bana da hep bebek iri diyo doktorum
Askkokuluyavrum hayırlı uğurlu analı babalı olsun inşallah😊
Askkokuluyavrum teşekkür ederim canım
Bende damla arıyordum bunu0alırım inşaallah bende faydasını görürüm❤😍
Bende damla arıyordum bunu0alırım inşaallah bende faydasını görürüm❤😍
Askkokuluyavrum amin inşallah canımmm 🤲🙏🏻 Çok sevindim ikinizinde sağlıklı olmasına önemli olan da bu zaten sağlıkla büyüsün yavrun 🥰🙏🏻
Askkokuluyavrum bende seker çıktı tok karnıma 170 ac karnıma 95 27 haftalık gebeyim 28 uyumlu bebeğim bir hafta önden gidiyor diyet listesi verdiler erken doğum yapmak istemiyom
Glydn aminin inşallah cnm sağlıkla kucağına all
Sirin_beyza erken doğum riskim var dedi mi doktor
Seherr iyiki alıştıra bilmişsin ben hala alıştıramadım. Sarılık oldugu için sürekli emzirmek zorunda kaldım sizde oldu mu ?
Busragms çok sağol canım benim Rabbim herkese sağlık sıhhat nasip etsin inş
dvran22 gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ben çok çok memnunum
Sher amin canım çok sağol
Asli1546 38 hafta 4 günlük dünyaya geldi sezaryen ile canım kaç hafta önde gidiyor şekerin var mı