• Doğum Hikayeleri
  • Gestasyonel Anne 38+4 9.9.19 da dünyaya gelen meleğim... Esma 🥰

Sağol canım daha dikkatli olucam bana kuru meyve bile yasak sadece günde 2 meyve var oda sütle yada yoğurtla. Armut elma şeftali yada yarım muz olabilir dedi.
    Askkokuluyavrum valla bizde öyle iri birileri de yok. Eşim de ben de normaliz eşimin tarafı hatta minyon denebilir. Bir tek erkek kardeşim 1.82 boyunda ama kız şimdiden 50 cm olmuş bile bacaklar da uzun görünüyor. 34+2 de ölçüldü böyle hala 34. Haftadayım. Severken anan kısa baban kısa sen kime çektin kızımm diyorum😂 bana da sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah
      Askkokuluyavrum idare ediyoruz valla emziğe alıştırdım rahatladım yoksa sürekli emmek istiyodu delirmek üzereydim emzik kurtarıcım oldu :))) siz nasılsınız bakalım ❤️
        Seherr iyiki alıştıra bilmişsin ben hala alıştıramadım. Sarılık oldugu için sürekli emzirmek zorunda kaldım sizde oldu mu ?
          Asli1546 38 hafta 4 günlük dünyaya geldi sezaryen ile canım kaç hafta önde gidiyor şekerin var mı
            Gizem835 benim diyet listem de de yoktu kuru meyve ama ben tükettim şekerimi de etkilemedi çok şükür doktoruna sor şeker isteğini bastırmak için arada yiyebilirsin bence
            Askkokuluyavrum bende acısını çıkartacağım Doğumdan sonra 😂hurma yiyorum bazen çayın yanında bir iki tane oda çok güzel bastırıyor bir ara 150-200 çıktığı olmuştu
              Askkokuluyavrum Bu sarılığı nasıl atlattınız acaba? Ben genel oldum sanırım bebeğim 1 2 saat aç kaldı. Şimdi 4. Günde kontrol vardı cuma günü 11,30 çıktı. Pazartesi yeniden çağrıldık kan vericez.
              Saat başı emzir diyorlar uyandırmakta güçlük çekiyorum. Ne önerirsiniz? Yatış verilmesinden korkuyorum. 😔