Meltemp doktor olarakta Nurdan Yıldız ve Hatice Ermin ikiside çok iyi umarım memnun kalırsın 😊
    Meltemp doğum ücretleri özellerde maalesef yükseldikçe yükseliyor ama yapıcak bişey yok şuan için doğurucaz😂egepole gidiyorum canm bülent beye 3100 şuan için ama yıl sonu zam gelicekmiş 3800 3900 ü hatta 4ü bulabilir bence
      Meltemp kuzenimde siznle ayni hastane ayni dktor onada 5000, demislee paketler halindeymis galiba.. ama bnce cok. bnde 3500 vericem o bile cok
        Meltemp Özel hayat hastanesinde doğum 1500 liraymış, benim doktorun alsancakta kendi polikliniği var onun da karataşla anlaşması var 3000e doğum yaptırıyomuş ama bizim doğum ocakta olacağı için muhtemelen zamlanır😄 Bir de medifemada doğum 4500müş
          BirVeraAnnesi35 sanırım İzmir genelinde ücretler çok fazla 🤷🏻‍♀️ tavsiyen için teşekkür ederim canımm🙏🏻
          bsrsl_2016 ödemeyi yaptıysa 1 eylülden önce 5000 TL ye fotoğraf mı ne o dahildi canım. Ben hiç bir şey istemediğim için bana 4550 demişlerdi malesef gerçekten çok fazla ücretler 🤷🏻‍♀️
          Faizecakal 🙄 genel olarak ücretler 3000 li fiyatlardan başlıyor demekki İzmir genelinde 🤦🏻‍♀️ teşekkür ederim ayrıca 🙏🏻😊