Happymamizmir Fiyatları yüksek malesef evet.Biz de görüşmüştük birebir.Benim doğum yaptığım dönemde iki üç parça süsleme 500 liraydı.Çok ama çok fazla.
Selinish_ aynen bende öyleyim canım tam olarak istediğim şeyleri sırf doğum parası bukadar çok diye başka alternatif uygunlarına bakıp almak zorunda kalıyorum 🙄
Glybskl ay aklım iyice karıştı biliyormusun kuzum çok saol yinede 🙏🏻 🙄 kendi doktoruma devam mı etsem yoksa değiştirsem mi bir karar veremedim 🙄
    Meltemp aslında memnunsan hiç değiştirme canım benim baştan takibini kim yaptıysa onunla devam etmen çok önemli 😊 ama aklında olsun çok tatlı bir doktor güven veriyor insana konuşmasıyla hiç kaygı kalmıyor içinde 🙏🏻
      bsrsl_2016 Tahir beyin özel muayenehanesine gittiğin için olabilir bende tahir beye gidiyorum muayene ücreti de hastane muayene ücreti ile aynı değil özel olduğu için ücretlendirmelerin farklı olması çok normal
      Aysmnv35 evet isterseniz Çınarlı da da yapabiliyosunuz fiyatı daha uygun isterseniz Alsancak’ta barış Büke var çok iyi doktor ona yöndelendiriyor
        Kuzulkurt Ben Hayat Hastanesine gitmiyorum ücretleri araştıran bi tanıdık vardı ondan duymuştum detaylı ultrasona doktorumun anlaşmalı olduğu Alsancak MR da girdim
          Yavyumbebegim anladım bizim ikiz bu gün randevu aldım Onur beye gideceğim bende ikiliyi Karşıyaka mavisehirde yapmıştım oda perinatolog Prof Yeşim hanım Tamm teşekkür ederim bu gün konuşuruz artık doktor beyle
          Can hastanesine giden var mı nts ücretleri ne kadar