Happymamizmir Fiyatları yüksek malesef evet.Biz de görüşmüştük birebir.Benim doğum yaptığım dönemde iki üç parça süsleme 500 liraydı.Çok ama çok fazla.
İZMİR DOĞUM ÜCRETLERİ
Faizecakal aynn öyle cnim
Faizecakal özel hayat sanırım 1900 oldu zam geldi maalesef 😏
Kuzulkurt öyleymiş galiba bir anda 400 lira 🙄
bsrsl_2016 Tahir beyin özel muayenehanesine gittiğin için olabilir bende tahir beye gidiyorum muayene ücreti de hastane muayene ücreti ile aynı değil özel olduğu için ücretlendirmelerin farklı olması çok normal
Cerenceviz2019 3100 hepsi içinde normal sezeryan aynı fiyat benimde doktorum Bülent bey
Faizecakal siz orda detaylı ultrasona girdiniz mi?
Yavyumbebegim merhaba ayrıntılı yani detaylı ultrason a girdiniz mi Onur bey başka bi yere yönlendirdi mi
Aysmnv35 evet isterseniz Çınarlı da da yapabiliyosunuz fiyatı daha uygun isterseniz Alsancak’ta barış Büke var çok iyi doktor ona yöndelendiriyor
Kuzulkurt Ben Hayat Hastanesine gitmiyorum ücretleri araştıran bi tanıdık vardı ondan duymuştum detaylı ultrasona doktorumun anlaşmalı olduğu Alsancak MR da girdim
Faizecakal teşekkür ederim 😊
Yavyumbebegim anladım bizim ikiz bu gün randevu aldım Onur beye gideceğim bende ikiliyi Karşıyaka mavisehirde yapmıştım oda perinatolog Prof Yeşim hanım Tamm teşekkür ederim bu gün konuşuruz artık doktor beyle
Can hastanesine giden var mı nts ücretleri ne kadar