ipekveannesi saol kuzum ❤️😊
İZMİR DOĞUM ÜCRETLERİ
BirVeraAnnesi35 sanırım İzmir genelinde ücretler çok fazla 🤷🏻♀️ tavsiyen için teşekkür ederim canımm🙏🏻
bsrsl_2016 ödemeyi yaptıysa 1 eylülden önce 5000 TL ye fotoğraf mı ne o dahildi canım. Ben hiç bir şey istemediğim için bana 4550 demişlerdi malesef gerçekten çok fazla ücretler 🤷🏻♀️
Faizecakal 🙄 genel olarak ücretler 3000 li fiyatlardan başlıyor demekki İzmir genelinde 🤦🏻♀️ teşekkür ederim ayrıca 🙏🏻😊
Meltemp canım biz Medifema ya gidiyoruz. Normal 3000 sezeryan 3500 dediler. Muayene ücretimiz de 75 tl
Faizecakal canım ben Medifema ya gidiyorum normal 3000 sezeryan 3500 dediler bana.
Agimgillerden teşekkür ediyorum tatlım ❤
Agimgillerden doktordan doktora değişir mi acaba bilmem öyle demişti biri bana
Meltemp Rica ederim evet hele kent falan allah muhafaza 😄
Faizecakal 🤔 canım biz direkt doğum ücreti sorduğumuzda doktor ismi flan sormadan fiyatı söylediler ama olabilir tabi belli olmaz
Agimgillerden çünkü daha yeni hamile olduğunu öğrenip araştırıyo da bi tanıdık😊
Duyguemir Devrim özlem tatlı canım
Duyguemir şu an 38 haftalık hamileyim 6. Haftamdan beri oraya gidiyorum ama doktorum iki ay önce geldi çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim hastane de çok güzel
Kaderlihasan bugün aradım tek doktor varmış zaten 2500 dedi normal doğuma
Esil35 bnde bilmiyorm canım ☹️
Faizecakal tatlim bende özel hayata gidiyorum 1.900 olmuş doğum muane 65 tl olmuş
Meltemp
2018 de çınarlı doğum hastanesinde 2.500 liraya doğum yaptım. Hastaneden de, tüm ekipten de memnunum. Nasipse yine orda doğum yapacağım.
2018 de çınarlı doğum hastanesinde 2.500 liraya doğum yaptım. Hastaneden de, tüm ekipten de memnunum. Nasipse yine orda doğum yapacağım.
Esil35 bende cınarlıya gidiyorum hangi doktor sizin
Doktoruma 3,500 ödeme yaptım . Anlaşmalı olduğu hastanelerden medicalpark ı tercih ettik. Oda 3,250 istedi. Oda süslemesi hariç 🤦♀️