Merhaba canım ben özel Avrupa cerrahi tıp hastanesine gidiyorum Karabağ’larda fiyatları çok uygun ve ilgi alaka mükemmel doktorum çook iyi bir doktor çok temiz bir hastane. Muayene ücretleri 45 tl Doğum da normal Doğum zam gelmediyse 1750 geldiyse 2000 sezaryen ve normal epidural de 2,250 fotoğraf çekimi oda süslemesi de içine dahil. Kesinlikle tavsiye ederim
    Kaderlihasan yaa çok teşekkür ederim kuzumm fiyatları uygunmuş bir görüşeyim 🙏🏻❤️
    Kaderlihasan bide benim doktrum dışardan gelcek acba ucret aynımı olur . Sizin doktorunuzun isminde ogrenbilrmiyim cnm 😊😊
    Meltemp ben olaya başka yerden bakıyorum . Obsesif bozukluğu olan bir hastayım doktorumda benim gibi . 15 Yaşında bir oğlum var bu arada tecrübeli bir anne olmak işleri karıştırıyor. Geçen yıl ikinci hamileliğim ve ikizlerimiz olacak Haberini almıştım . En iyi hastane evine en yakın olanı bu bir . İkincisi tam donanımlı olup olmaması . Zaten bu yüzden bir hastane seçimim olmuştu . Ege şehir hastanesi . Bu tepecik kadın Doğumun hemen yanı olması nedeniyle. Doktorum tabiki mine hoca 😂 kadın tam benlik öyle uğraştı öyle uğraştı ki benim için hakkını asla ödemem mümkün değil . Maalesef beneklerden kalp atışı alınamadığı için tahliye edildi çocuklar . Ama bunda bile aslanlar gibi bana sahip çıktı . Kısaca seni mutlu eden saygı duyan önemseyen bir yer tercih et . Yeni doğan ünitesini incele . Sana duyguların eşlik ediyor zaten . Rabbim bir avazda kurtarsın .
      Ayse_okyel çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için ❤️ ben normalde doktorumda çok memnunum evime 5 dk uzaklıkta olan medical park hastanesinde Volkan Emirdar a gidiyorum. 30+3 olduk az kaldı doğum ücretlerini konuşmaya başladık hastaneninin her tahlilden her işlemden ayrı ayrı ücret alması ve tabi bu miktarların fazla olması artık rahatsız etmeye başladı. Bu sebeple acaba dedim 5000 TL doğum ücreti vereceğime tabi bu ücrete sadece doğum ve kapı süsü dahil yeni fiyatla💁🏻 neyse bende artık başka bir doktor bulup başka bir hastanede mi doğum yapsamı düşünmeye başladım🙄 başka haskahanelerde fotoğraf kuaför dahil olduğu halde 3000li fiyatlarken neden ben fazla vereyim diye düşünceler sardı iyice 🙄🙄
        Mart_annesi doktorumun ismi Devrim Özlem Tatlı. Alsancak’ta muayenehane si varmış daha önceden sonra Avrupa tıpa geçmiş gerçekten Harika bi kadın ilgi alaka süper bence bi bak derim bi kere git memnun kalmazsan gene kendi bildiğin yere gidersin 😊
        0biranne bir kere detaylı ultrason için gittim ben asla tavsiye etmeyeceğim bir hastane kimseye tavsiye etmem
        Meltemp Egepol’e gidiyorum ben. Doktorum Cem Bey doktorumdan çok memnunum. Kendisine 29.haftada başladım ve Ayvalık’tan gidip geliyorum. Ayvalık’taki doktorum özeldi ve anlaşmalı olduğu hastaneyle bana 7000 tl bi ödeme çıkıyordu. İçinde bi kara foto ya da bi kapı süsü bile yoktu. Araştırdım hem Egepol’ün şartları hem de doktorumun yorumları çok iyiydi. Doğum fiyatı şu an 3100 tl yıl sonuna kadar. Muayene 105 tl sigortalıya. Foto çekimi ve oda süsleme dahilmiş doğum fiyatına.
          Bende egepole gidiyorum Gülsün Hanıma çok iyi güler yüzlü ilgili alakalı bi doktor hem hastaneden hemde doktorumdan çok memnunum bi aksilik olmazsa doğumumuzda orada olacak inşallah Herşey dahil 3100
            espalp çok teşekkür ediyorum bir onunlada görüşeyim barii ❤️❤️