22+1 iz 3 kg aldım sabah akşam yürüyüşe devam guzel de yiyorum ama düzenli olarak bklm sonumuz nasıl olacak
Kaç kilo aldınız ?
20 haftada 4,5 kilo 🙄
Blgee olsun ☺️😉
Beeebbeek bence iyi
17 hafta 2 kg aldım bebeğimde 2 hafta önden gidiyor 🤷♀️
Aysnroztss 27 +1 5 kilo aldım çok iştahsızdım ama bir kaç gündür iştahım attı sanırım ben bi 5 kilo daha alırım doğuma kadar
14. Hafta 1 kilo aldım bakalım asıl bundan sonra alınıyormuş inşallah çok almam
Aysnroztss al gitsin boşver ya sonradan verirsin ben 2 ayda 7 kilo aldım benimde çok aslında da bakma çaktırmıyorum 😂😂😂
Aysnroztss amin insAllah 🙏
Önemli olan sağlıkları tabii
Önemli olan sağlıkları tabii
bridetobe
MasAllah valla ya 😍
Nasıl basardiniz bunu
Ben daha şimdiden (25+1) 10 kilo aldım ikizlerle
7 kilocuk ne ki doğumla gider hepsi 😁
MasAllah valla ya 😍
Nasıl basardiniz bunu
Ben daha şimdiden (25+1) 10 kilo aldım ikizlerle
7 kilocuk ne ki doğumla gider hepsi 😁
Aysnroztss bakalım bu son aylarda daha da almam inşAllah
68 ile hamile kaldım 76 ya çıktım giri 60 a düştüm 86 ile doğuma girdim şuan 75 kiloyum 😂
Cemre15 kaç günlük bebeğiniz
32. Hafta 5 kilo aldım 😊
Aysnroztss Evet şükür iyi gidiyorum. Henüz öyle şişme ödem de yaşamadım 🥰
Aysnroztss tuzsuz haslanmis et tavuk yiyorum ben kuzum. Haslanmis sebzeler . Tuzsuz çorba mesela mercimek cok seviyroum.kahvaltida kepek ekmegi yiyorum.çay içmiyorum kesinlikle de tavsiye etmem sana cunku bir sure sonra vucuduna mevcut demirin yetmicek aldigin demir takviyesinin de bir bölümü emilmicek eger cay icersen kafeinli seyler icersen cok sıkıntı. Demir takviyesi ile portakal suyu en etkili iyi yöntem. Ara ogunlerde tv izlerken vs çiğ badem kaju ceviz almaya calis. Ben gunde 4 litreden asagi su içmemeye calisiyorum etkisi buyuk.omega3 almiyorsan eger ben bir sure alamamistim ton balikli salata yedim hergun. Ton baligini iyi bir marka al ama.
Aysnroztss 39+1 68 ile hamile kaldım şuan 80 kg geliyorum
35.hafta 6 kg