68 ile hamile kaldım 76 ya çıktım giri 60 a düştüm 86 ile doğuma girdim şuan 75 kiloyum 😂
    Aysnroztss Evet şükür iyi gidiyorum. Henüz öyle şişme ödem de yaşamadım 🥰
    Aysnroztss tuzsuz haslanmis et tavuk yiyorum ben kuzum. Haslanmis sebzeler . Tuzsuz çorba mesela mercimek cok seviyroum.kahvaltida kepek ekmegi yiyorum.çay içmiyorum kesinlikle de tavsiye etmem sana cunku bir sure sonra vucuduna mevcut demirin yetmicek aldigin demir takviyesinin de bir bölümü emilmicek eger cay icersen kafeinli seyler icersen cok sıkıntı. Demir takviyesi ile portakal suyu en etkili iyi yöntem. Ara ogunlerde tv izlerken vs çiğ badem kaju ceviz almaya calis. Ben gunde 4 litreden asagi su içmemeye calisiyorum etkisi buyuk.omega3 almiyorsan eger ben bir sure alamamistim ton balikli salata yedim hergun. Ton baligini iyi bir marka al ama.
      Aysnroztss 18+1 im hiç kilo almadım şuana kadar 🙏🏻 Biraz Kilolu hamile kaldım dikkat etmem lazım
      Betulkok zaten zayif hamile.kaldim seker cikti seker diyeti yapip.dikkat edince anca o.kadar aldim
      Aysnroztss ben de 24. Haftamdayim 7 kiloyaa yaklaştı aldığım kilolar çok mutsuzum 😩😩😩