defne55 idealinde gidiyor gibisin ben be yapmalıyım bilmiyorum alıcım daha gibi duruyor 😂
    Aysnroztss yemek yedim ama en son dün olmak üzere hala kusmalarım devam ediyor özellikle ilk haftalar çok kustum günde 2 kere falan yediğim gibi gidiyordu belki ondandır
    niliyy ende ilk zamanlarda sadece 1 kilo alıyordum her ay 20 haftaya girdim birbaktım 7 kilo almışım dur dedim 1,5 Aydın kilom aynı bende gündüzleri miğdem kötü oluyordu geceleri kalkıp yiyordum sağlıklıda beslenmiyordum artık ikimiz için. E sağlıklıysa onları yemeye dikkat ediyorum 🙏🏻
    Aysnroztss 29+1 im bnde .sanırım en çok ben aldım. 47 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum.ve önümüzde zorlu aylar var baklm daha ne kadar alıcam🙄
      22+1 iz 3 kg aldım sabah akşam yürüyüşe devam guzel de yiyorum ama düzenli olarak bklm sonumuz nasıl olacak
      20 haftada 4,5 kilo 🙄
      17 hafta 2 kg aldım bebeğimde 2 hafta önden gidiyor 🤷‍♀️
      Aysnroztss 27 +1 5 kilo aldım çok iştahsızdım ama bir kaç gündür iştahım attı sanırım ben bi 5 kilo daha alırım doğuma kadar
      14. Hafta 1 kilo aldım bakalım asıl bundan sonra alınıyormuş inşallah çok almam
      Aysnroztss al gitsin boşver ya sonradan verirsin ben 2 ayda 7 kilo aldım benimde çok aslında da bakma çaktırmıyorum 😂😂😂