Aysnroztss 37+0 9 kilo almışım
Kaç kilo aldınız ?
Fasulyem22 aldik yani nolcak kime ne😂
Dorukunannesi95 ton baligi hamileler icin pek onerilmiyor. Birkac internet sayfasinda gordum.
ZehraAlbayrak aynen ben 28 e giricem 14 kilo aldım 😄
Betulkok zaten zayif hamile.kaldim seker cikti seker diyeti yapip.dikkat edince anca o.kadar aldim
Aysnroztss ben de 24. Haftamdayim 7 kiloyaa yaklaştı aldığım kilolar çok mutsuzum 😩😩😩
Aysnroztss 33+3 haftalık hamileyim 13 kilo aldım doğırana kadr 2 3 kilo daha alırım herhalde
Aysnroztss 😂 anca bitti bulantılar
Aysnroztss 33+2 toplamda 13 kilo almisim 🙈
Eslina 28den sonra hiç almadım canım hatta 28den önce 1 ayda 4 kilo almıştım doktor da fazla demişti ama 28den 1 ay sonra tartildim hala aynı kilodaydim o 1 ayda da bebek 1 kilo almış ben hiç almadım yani hala öyle ne yiyorsam artık bebeğe yarıyor bana değil 😍 bende 63 kiloyla hamile kaldım çok kilo almak istemiyordum ama çokta yiyordum hala öyleyim çok yiyorum ama çok şükür ben kilo almıyorum daha doğumuma da 1 ay var en fazla 2 3 kilo alırım heralde 😊
Huzur41 ilk günden beri gece yemelerim yok bidehava çok sıcak olduğu için sulu ve soğuk şeyler tüketiyorum meyve çok yemiyorum canım hiç şekerli şeyler istemiyor daha doğrusu kahvaltı dışında çok yiywmiyorum ama yinede korku işte dünden beri hamır işi çok yemek istiyorum yemiyorum başlarsam hergün yerim diye
36+3 haftalık toplam 7 kilo aldım.
Mavera14 ben bole bi artis gormedim ne yesem olmuyor demekki gonlumce yeseydim basindan beri 30 kilo alacaktim
Aysnroztss 35+3 13 kilo aldım
Cemre15 Allah bağışlasın yemek düzeniniz nasıl peki yani diyet tarzı mı beslediğiniz için kilo verdiniz yoksa emzirme kaynaklı kendi mi gidiyor tatlı ekmek tükettin iz mi 2 ayda
- Düzenlendi
Aysnroztss ben iğneden sonra bir haftada bir kilodan fazla almışım kullaniyorsan olabilir kuzum haplar ve iğneler çok etkiliyor ama çok almamışsin sıkıntı etme ben ilk gebeligimde 17 kilo almıştım 😊