17. Hafta bitti 6 kilo almışım 🙈
Kaç kilo aldınız ?
31+4 hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım şu an 62 kiloyum 9 kilo almışım boyum da uzun sadece küçücük bir göneğim var herkes nasıl 7 aylık hamilesin diyor bebeğim de küçük zaten :( Aldığım bu 9 kişo nereye gitti anlamadım her yerim zayıf yine göğüslerim bile çok büyümedi yine 75 :(
26+4 ama 3 kiloya yakın aldım.Bu durum sinirimi bozuyor seker çıktı diyete başladım 10 gündür de.
Aysnroztss 22+1 3,5 kilo almışım 😊🙈
12. Haftadayim 2.5 kilo verdim 🤔🙄 cevremdekiler de sen ikiz bekliyorsun ne kilo veriyorsun diyor sanki elimde olan bir seymis gibi. Bu haftadan sonra almaya baslarim herhalde
22+4 69 kg’dayım. 57 ile hamile kaldım. 2 sene önce tüp mide ameliyatı ile kilo verdiğim için hamileliği 10 12 kg arası tamamlamam gerekiyordu fakat daha yarısında o kiloyu aldım 😞 düşündükçe kg arttığı için artık kilo düşünmemeye çalışıyorum.. sağlıkla olsun yeter şimdilik.
Aysnroztss 10 haftalık 3 kilo vermişim 👶🏻💕
Gamzeliim38 ilk 17 hafta hep kustum hiç yemek yemedim sonra da bulantı bitti mide yanması vardı iki hafta kadar. Tam rahatladım derken 24. Haftada şeker yüklemesi yapıldı gebelik sekeri çıktı hiç ailemde yok, kilo da almadım gerek yok derken şekeri görünce meyve hamur tatlı ekmek makarna pilav her şeye veda ettim . Şimdi de bebekler mideme baskı yapıyor iki lokmada doyuyorum 🤷🏻♀️
Aysnroztss 20 kilo 38deyim 2 haftadır sabit şuan sizin gözünüz korkacak yada nasıl o kadar oldu diyeceksiniz ama oluyor 💁🏻♀️ 6 kilo felan bebekle gitse 3 kilo ödem atsam uykusuzluk emzirme bi 5 kilo birazda gırtlağa sahip çıksam 😂😂 aslında tığ gibiyim
Bi de tam tersi oluyormuuuuş 🤮
Bi de tam tersi oluyormuuuuş 🤮
15. haftadayım, hiç kilo almadım. Sanırım esas bu haftalardan sonra alışa geciliyor. Bakalım 😊
Aysnroztss 19 hafta 8 kilo 😐
Aysnroztss 33+3 deyim 11 kilo aldım hele ki son düzlüklerde haftada yarım kilo alıcakmışım 🤷🏼♀️
Aysnroztss Bende 13 haftalık oldum daha hiç kilo almadım kusmam falanda yok sanırım bundan sonra alıcam. İlk hamileliğimde 7 kilo almıştım hepsi doğumda gitmişti ondada hiç kusmamıştım oğlumda 3500 doğmuştu☺️
Rekor bende sanırım 26 kilo aldım 37 haftada
Hamile kaldığımda 70 kiloydum ilk ay 8 kilo verdim şuan 38. Haftadayım ve 70 kiloyum☺️