Gebelik şekeri
Busragms bende 26+4 oldum canım devlette bana diyet falan yap demeden 75 yüklemeye kalktılar kabul etmedim. Normalde ozele gidiyorum hadi dedim bu seferlik devlete gideyim ama pişman oldum bana hemen insülin vermeye kalkacakti. Kendi doktoruma geri gittim düşürdük şekerimi.
İnşallah seninkinde düşer kuzum ya tatlı falan asla şekerli çay bile içmiyorum ben sen ?
Bide doktor sana insülin dedi mi hiç bide yuklemelerin kaç gün arayla yapildi.
2lokummannesiiiyuksekligimi riskli yoksa düşük olmasimi
Bnmki düşük ağzım feln aşırı kuruyor şeker yemek zorunda kliyrm bazen o idare ediyr
Fdm_nuur98 canım yüksekliği zarar veriyor ancak senin kaç oluyor mesela düşük derken
Busragms ya yüklemeyi niye öyle yaptılar ki bir gün ara çok az kuzum bana 75 kıl yapılacak dediğinde 10 gün sonra demişti. Böyle senin şekerin yüksek çıkması çok normal sanki . Neyse üzülme sakin ol kuzum inşallah diyetle düşer , ayran dusuruyormus. Bide ben meyve hakkımda muz yiyorum mesela muzuma tarçın ekliyorum tarçın da dusururmus. Rabbim sifamizi versin inşallah düzene girer stres yapma bol su tuket yürüyüş de yap inşallah
Busragms ben tam buğday da olsa ekmek yedigim an şeker 160 ama ne kadar yemek yersem yiyeyim çıkmıyor. Un tuz şeker bu 3 ünden uzaktayım. Sabır diyorum evladımı bize bağışlasın yemeyelim ne yapalım ama ahdim var Doğumdan sonra yiyeceğim çok şey var insAllah nasip olur cubku tatlı krizlerini atlatmak çok zor
Askkokuluyavrum bende ekmeği diyet programında yazandan az yedim ve bugün şekerim gayet iyi çıktı .
kısıtlı bi süre yemiycez doğumdan sonra artık canımız ne isterse yeriz yeter ki yavrularımız iyi sağlıklı olsun canım
Gebelik sekeri kaçıncı haftada yapiliyor